PONOVO SE PONIZILA: Aleksandra Nikolić molila satima Dejana Dragojevića da joj oprosti (VIDEO)

Aleksandra Nikolić, dočekala je razgovor sa Dejanom Dragojevićem, koji joj je obećao tokom današnjeg dana. Nikada maznija i finija, započela je najbitniji razgovor do sada kada je njihov odnos u pitanju.

- Zdravo, ja sam Aleksandra - glupirala se Aleks.

- Poštovanje - izustio je Dejan.

- A mau, pričaj sa mnom - mazila se Aleksandra.

- Aleksandra, nije to tek tako, je*em mu mamu - rekao je Dejan.

- Razmišljala sam o svemu... Nisam ni sa kim pričala i niko mi nije rekao šta treba da ti kažem, svesna sam da sam pogrešila. Jedino sam rekla Đedoviću da sam jako tužna bila što nisi došao na Rajsko ostrvo... Teško mi je da priznam, ali preterala sam u utorak... - nastavila je Nikolićeva.

- Samo se držiš utorka? - pitao je Dragojević.

- Da, ali i petka... I generalno. Moraš da me razumeš, nije mi uvek dobro, pune mi glavu, osećam se loše i onda reagujem tako kako reagujem... Misliš li da je meni lepo tada? - govorila je Aleks.

- Iskreno, mislim da jeste. Smatram da se tada osećaš dobro i da misliš da si interesantna - rekao je Dejan.

- To je lažno. Ja imam taj trip, kada neko hoće da me kritikuje, ja napušavam ljude, govorim i što mislim i što ne mislim. Znam da to treba da promenim zbog tebe. Nekada se osećam kao ranjena srna i pokušavam to haosom da sakrijem - nastavila je ona.

- To treba da uradiš ne zbog mene, nego i zbog sebe. To je greška što stalno misliš da treba nešto da radiš zbog mene, a treba zbog sebe i zbog nas - govorio je Dragojević.

- Pogrešila sam - ponovila je Nikolićeva.

Aleks je nastavila da moli Dejana za oproštaj, kao i poljubac, a i moguće pomirenje. Iako su dugo razgovarali, on je izjavio da još uvek nije spreman dajoj pruži novu šansu, jer je ubeđen da će se njihovi problemi ponavljati.

- Ne znam šta da kažem, ne znam više kako da se nosim. Iskasapiš me, Aleksandra, radiš stvari zarad rijalitija... - govorio je Dejan.

- Kunem ti se u majku da ništa nisam namerno uradila, Slovenke mi moje koja je bolesna... Nemoj da me teraš da se kunem u majku, zadnji put ti kažem, ništa namerno nisam uradila - klela se Aleks.

- Šta znači to kunem se, to ne znači ništa... - negodovao je Dejan.

- Meni je to majka, meni znači - rekla je Nikolićeva.

- Opet će biti isto, opet ćeš prebaciti - nastavio je Dejan.

- Da li je moguće da si takav prema meni, neće biti isto, bre - kukala je Aleks.

- Kunem ti se, nekad imam osećaj da sve namerno radite, da hoćete da me uništite, zgazite kao bubašvabu, zato se tako i ponašam... Mogu li da te zagrlim? - pitala ga je Aleksandra.

- Samo nemoj da me poljubiš - rekao je Dejan.

- Zašto? Nemoj molim te, nemoj da ispadne da te guram, da sam hladan, nemoj molim te. Naša veza je generalno go ku*ac - govorio je Dragojević.

- Šta ti je Dejane? Nemoj molim te... Ti razmišljaš glavom, a ne srcem. Neću više to da radim, možeš li jednom da popustiš... Ne znam više šta da radim... - govorila je Nikolićeva.

- Tebe poremeti jedan komentar... Hajde, zagrli me i idi da se tuširaš - nastavio je Dragojević.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još