VEĆ NAVIJA ZA TEČU: Anastasija i Veljko Ražnatović naučili Željka da bodri reprezentaciju Srbije (VIDEO)

Pevačica Anastasija Ražnatović proteklih dana bila je glavna tema u svim domaćim medijima. Naime, mlada pop zvezda proslavila je 24. rođendan na kojem se prvi put pojavila sa novim dečkom, reprezentativcem Srbije i fudbalerom španske "Sevilje", Nemanjom Gudeljom.

Njen novi izabranik došao je u Srbiju u pratnji porodice zbog slavlja svoje voljene i tom prilikom upoznao Ražnatoviće. Međutim, to nije bio jedini razlog njegovog dolaska. Naime, reprezentacija Srbije će 2. juna odigrati svoju prvu utakmicu u Ligi nacija protiv Norveške.

Ćerka Cece Ražnatović danas je sa fanovima podelila simpatične snimke nastale u porodičnoj vili na Dedinju. Glavni akter video-snimaka bio je maleni Željko, sin njenog brata Veljka Ražnatovića.

Očigledno oduševljeni potencijalnim zetom i njegovom fudbalskom karijerom, ponosni otac učio je svog naslednika da navija. Veljko je Željka pripremao za utakmicu koja će se igrati u četvrtak, a Cecin unuk više puta je povikao "Srbija!".

Naslednici Željka Ražnatovića Arkana bili su oduševljeni kako se mališan snašao u ulozi navijača, te nema sumnje da će njihov sin i bratanac izrasti u velikog fana fudbalske reprezentacije Srbije.

Autor: Nadlanu.com
Foto: veljkoraznatovic/Instagram

Pogledajte još