NEKADA SE PORED NJEGA OSEĆAM KAO KER: Aleksandra Nikolić otkrila šta joj najviše smeta u ljubavnoj vezi sa Dejanom Dragojevićem (VIDEO)

Tokom prošle noći na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Darko Tanasijević razgovarao je sa Aleksadrnom Nikolić. Njena veza sa Dejanom Dragojevićem ispunjena je turbulencijama i učestalim sukobima, a ona je sada otkrila kako se nakon svega oseća u odnosu sa njim.

- Već dva dana smo u super odnosu i želim da pozdravim njegovu porodicu, u njegovo i svoje ime. U super smo odnosima, nemamo probleme. Objasnila sam mu u petak da ne mogu da podnesem kad neko povisi ton na mene. Postao je jako živčan u poslednje vreme, razgovarali smo i sad je sve super - rekla je Aleks.

- Da li je sumnja i dalje prisutna kad je u pitanju Dalila? - pitao je Darko Tanasijević.

- Ne. Što se tiče Dalile i Dejana prvi put mogu da kažem da sam sigurna šta pričam. Sagledala sam realno sve... Gledala sam reakcije i prvi put mogu da kažem da ne smatram da ona njega gleda, niti on nju na taj način. Lakše mi je dosta, ali tu su novi problemi. Kad se desio skandal, rekao je više neće da se objašnjava za mene i njega, nego samo za sebe i to me nervira. On kaže samo što njemu odgovara, ne kaže sve što se desilo - otkrila je Aleks.

- Zbog čega on bude okrutan? - upitao je voditelj.

- Ne znam, to me jako nervira. Ja se nekad osetim kao ker. Mislim da je kralj rijalitija i da su mu slabi živci. Mi planiramo za početak da zajedno odemo na more. Ja sebe vidim pored njega... On vidi, ali napominje da mora da napravi pare i sredi ovo i ono. Smatram da on ima divnu majku, oca i brata za poželeti... Mene u ovom trenutku ništa ne brine, ali ne mogu da zaspim. Poremete me pitanja, komentari, njegove reči. Brine me da ne budem ostavljena. Smtram da ćemo biti zajedno ovde, ali se plašim kad izađemo da ga ne pukne želja za svim i svačim. Obeležio je ovu sezonu, stekao popularnosti i plašim se da ga ne pukne sve to i da nam se putevi ne raziđu. Možda ja to vučem zbog svoje prošlosti, otkud znam - govorila je ona.

- Da li se plašiš da će ga repovi iz tvoje prošlosti pokolebati? - pitao je Darko Tanasijević.

- Ja strahujem od uspomena. Svi zanju to o meni, ali drugačije je kad on to vidi. Ja jesam grešila i nemam život za pohvalu. Nisam bila devojka koja nije pravila greške, ali sam to ispravila. Plašim se šta će mu biti prikazano, drugačije je kad vidi. Neko je spominjao moje odnose iz prošlosti, on me pitao zašto sam ja to sebi dopuštala... Ja spuštam loptu, vodim računa - rekla je Nikolićeva.

Aleksandra je prokomentarisala i ponašanje cimera iz Bele kuće.

- Gruja kao da se zaljubio u Diju, oni se ne odvajaju. Ona je tu da on skrene misli sa Mime. On mi je katastrofalan. Dia kaže da on ima dobru energiju, a čovek bez energije - pričala je ona.

- Kako komentarišeš karakter i dostojanstvo koje ima ili nema Dalila? - pitao je Tanasijević.

- Bila je totalno druga osoba. Ona je izgubila legitimitet da bilo koga komentariše... Njenoj porodici je katastrofalno da gleda te scene. Njoj i njemu je bitno da se priča, a nigde sramote. To ljubav ne može da bude i to ljubav, po meni, nije. Oni će se svađati do kraja, praviti haos. Za njih dvoje nema rešenja, nakon rijaltija ne može ništa od njih da bude - govorila je Aleks.

- Kakvo je mišljenje o Milici Veselinović? - upitao je voditelj.

- Meni ona nije katastrofalna, kao što je ljudi komentarišu. Ona pravi samo grešku jer ga maltretira fizički, to ne sme da radi i ne zna da se zaustavi kad vidi da on kreće da lomi. Smatram da je Milica jako pametna, objektivna, vidi sve... - nastavila je Nikolićeva.

- Čula si kako te je komentarisao Dalilin otac, da li imaš nešto da mu kažeš? - pitao je Darko Tanasijević.

- Njemu je dovoljno muke, neću i ja da mu stajem. Ružno je što je to rekao o meni, treba više da se pobrine oko svoje ćerke - istakla je ona.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još