Šaja Labaf: gotovo je sa Transformesima

0

LOS ANDJELES, 10. juna 2011. (Beta) – Holivudski glumac Šaja Labaf potvrdio je da ne planira da dalje snima franšizu "Transfomersi".

LOS ANDJELES, 10. juna 2011. (Beta) – Holivudski glumac Šaja Labaf potvrdio je da ne planira da dalje snima franšizu “Transfomersi”.

Labaf, koji trenutno promoviše treći film serijala “Transformers: Dark of the Moon” u režiji Majkla Beja, rekao je za Em-Ti-Vi njuz da je to za njega “sigurno poslednji” u serijalu. “Neću raditi još jedan (film o transformersima)”, naveo je. “A mislim da neće ni Majkl Bej”.

Labaf je takodje potvrdio da su u toku priprema za snimanje petog filma franšize “Indijana Džons” Džordža lukasa. Mladi glumac je ispričao da Harison Ford, koji igra glavnu ulogu, ponovo radi na fizičkoj formi kako bi mogao da glumi smelog arheologa-avanturistu. “Razgovarao sam sa Harisonom. Kaže da je stalno u teretani. Rekao je da ništa nije čuo, ali da zna da je Džordž Lukas u potrazi za zapletom. Dodao je da ne izlazi iz teretane, što znači da se nešto sprema”.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.