ONE SU GLAVNI "KRIVCI": Katarina Grujić otkrila kako je proteklo devojačko veče (FOTO)

Pevačica Katarina Grujić sutra se udaje za fudbalera Marka Gobeljića. Nakon crkvenog venčanja uslediće svadbeno veselje, a pevačica je još uvek pod utiscima devojačke večeri koju su joj priredile sestra i prijateljice.

- Bilo je prelepo to što mi se desilo. Rođena sestra mi je organizovala devojačko veče, bila je na visini zadatka. Došli su svi po mene ogromnom limuzinom, vozili smo se po Beogradu, moje drugarice i ja smo pile šampanjac, sve je bilo ful - kazala je Katarina Grujić.

- E, onda je usledilo pravo iznenađenje. Odveli su me u kuću koju su iznajmili. Dekoracija, hrana, piće, svega je bilo, sve su dekorisali divno - navela je nekadašnja učesnica "Zvezda Granda", a iznenađenje ju je, kako ističe, ostavilo bez teksta.

- Bilo je balona, svega. Naravno, bila je i muzika. Tu smo na kraju završili, stvarno je bilo prelepo. Jako smo se lepo proveli. Proslavili smo lepo to devojačko veče - zaključila je Kaća za "Blic".

Pod jakim utiskom zabave koja je upriličena u njenu čast, pevačica je na Instagramu podelila još snimaka i fotografija ističući da su glavne organizatorke bile njena sestra Bojana i prijateljica Snežana Borjan, supruga Milana Borjana, golmana fudbalskog kluba "Crvena zvezda".

- Njih dve su bile glavne organizatorke za najlepše i najluđe devojačko veče. Volim vas - poručila im je putem svog Instagram profila Kaća.

Inače, pevačica i fudbaler su prošlog leta stupili u građanski brak i 15. decembra prošle godine postali roditelji devojčice Katje.

Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Autor: Nadlanu.com
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još