JA SAM NJEGOVO OGLEDALO, NJEGOV PROIZVOD: Dalila Dragojević progovorila o skandaloznim svađama sa Filipom Carem (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugarima je prikazana svađa Dalile Dragojević i Filipa Cara. Voditelj Darko Tanasijević dao je reč Dalili.

- Dalila, ko se sa čijim mozgom igra? - upitao je Tanasijević.

- Završio je kao da ništa nije bilo, kao da me nije ućutao. Osetila sam se loše i rekla sam sve što sam imala. Ja sam rekla da se on igra sa mojim mozgom jer se plašim šta ću da kaže. Meri se svaka moja reč. On meri na drugačiji način. Ja sam bila neko ko je držao do sebe ali sam sve to dopustila zbog ljubavnih odnosa. Ja tolerišem mnoge stvari i njemu sam rekla da se ne meri sa mnom. Koliko sam ja puta njemu prešla preko odvratnih stavri. Imam strah kako ću sklopiti rečenice. Ja mislim da on može da se promeni i da može da bude bolji, ali me svaki put demantuje. On me naterao na mnoge sitacije, on se uhvati za to loše, a ne za ovo što gajim nadu. On mene iritira, dovede me do ludila, i tako se to završi. Dala sam sve od sebe, dajem i dalje sve od sebe, ali nekako, kao da se neka sr*nja dešavaju, ja bih volela da mu se serviraju oni snimci. Nije svestan šta radi i kako se ponaša prema meni. Ja sam njegovo ogledalo, ja sam njegov proizvod - rekla je Dalila.

- Traženje problema u Anđelu ili u nekom sedmom je zaista moj problem koji ja imam. Najveći problem je što su meni sve te sitacije banalne ali ja ulazim u svađe i rasprave, ne bi li čuo nešto novo - rekao je Car.

- Uvek mu prevali rečenica, uvek govori da ima emociju i vamo tamo, a nikako da kaže da me voli najviše na svetu, kao što meni kaže u krevetu, a ovde govori da ima neka emocija - ustala je Dalila.

- Samim tim što smo sve ovo prošli, znači da je volim. Dozvolio sam sebi da je pljunem, polijem, prevarim, bacim na pod. Sve to što se desilo, ja sebe smatram krivcem za svaku svađu i raspravu za sve što se desiilo, imam jedan problem i jedina stvar u ljubavnom odnosu je da sam uvek ispravan. Postanem neko ko se nadigrava sa tom osobom. Trebalo je da vidim šta se dešava kada je u hotelu bio lom, ali nisam. Napolju je to bilo tri puta, ali sve greške koje ja radim moram da rešim. Ona, kocka, alkohol... - nabrajao je Car svoje loše postupke.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još