MANEKEN PREVARIO STARLETU: Otkriven razlog raskida Stanije Dobrojević i Marka Markovića

Rijaliti zvezda Stanija Dobrojević se vratila u Srbiju zbog poslovnih obaveza. Poznatu starletu je na aerodromu sačekao brat Sani, ali ne i dečko Marko Marković. Ona je tom prilikom potvrdila da je raskinula vezu sa manekenom Markom, ali nije želela o tome da priča javno. Kako se suška, razlog raskida je prevara koju je Crnogorac počinio.

- Oni su raskinuli preko telefona i to čim su njoj, dok je bila u Americi, počele da stižu neke poruke Marka i izvesne devojke. A onda su joj stigle i njegove obnažene slike. Stanija se baš zgrozila. Njihova veza je već neko vreme bila na klimavim nogama, a ovo je bila kap koja je prelila čašu. Nije previše istraživala da li je on stvarno to slao ili mu smeštaju, takva bruka joj svakako ne treba u životu, pa je sve je odmah presekla. On se vadio da je sve montaža, da će dokazati, ali ona nije htela ni da sluša. Rekla mu je da njoj takvo poniženje nije potrebno i da joj se više ne javlja. Njemu je sad krivo, planirali su da on ode kod nje u Ameriku, da tamo nastave život, ali odbijen je za vizu. Sad se nada da će se ipak pomiriti, jer kada se vratio u Crnu Goru poveo je sa sobom njihovog psa Pabla, za kog je Stanija jako vezana. Ona će morati da dođe po ljubimca, pa Marko veruje da će je tada ubediti da nije kriv - rekao je izvor za "Svet".

- Nismo zajedno već dva meseca, daljina je učinila svoje. Da sam ostala u Americi ni on ni ja ne bismo potvrdili da smo raskinuli još sto godina, ali stigla sam u Srbiju i svi me za to pitaju, pa mi je lakše da se stavi tačka i što se javnosti tiče - rekla je Dobrojevićeva za "Alo" i tako objasnila da je ćutala o svemu, jer je bila u Americi.

Izvor: Blic.rs/Svet/Alo!
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

Pogledajte još