NE MOGU VIŠE, NEMAM SNAGE, EKSPLODIRAĆE MI MOZAK: Dejan Dragojević doživeo nervni slom nakon svađe sa Aleksandrom Nikolić (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Dejan Dragojević zamerio je Aleksandri Nikolić zbog izlaganja koje je imala nakon njihovog snimka iz Rajskog vrta.

- Ustaneš i pričaš nešto na šta nemaš odogovr. Meni malo fali i gotov budem. Smatram da ne treba da dolazi do ovih situacija. Pokušao sam skroz da spustim loptu kad vidim kako srčano doživljava pitanja i sve. Rešavamo sve u hodu, rešićemo i ovo. Nemamo neka preterane probleme, ne varamo, ne flertujemo i ne gledamo sa strane. Tišti je šta će biti napolju. Ona hoće sebe da napuni snagom, pa je kaže da je ništa ne interesuje - pričao je Dejan.

- Ovo ne treba ni Aleks, ni Dejanu. Mislim da je ona to shvatila... Mislim da Aleks ova stvar nije potreba. Ona nema to da kroz pitanja odgovara i pegla, a Dejan ne želi više da je vadi. Sve je ovo sastavi deo jedne veze - rekao je Lepi Mića.

- Mene nervira što mene ubeđuju da sam nesrećna, nezadovoljna i da mi ništa ne valja. Preko glave mi je svega. On meni viče da sam ja nesrećna stalno - rekla je ona.

- Ja sam polomljen. Sebe više da udaram neću i neću da razbijam. Ona ima teroije da mi radimo - rekao je Dejan.

- Je l' mi radimo protiv tebe? - pitao je Marko Đedović.

- Ne mogu... Ti znaš šta ja hoću da kažem i ja ne mogu to da kažem. Ja imam i sram i blam i majku kod kuće, neću da se brukam - nastavila je Aleks.

- Ja bih te zamolio da ne lupaš gluposti - odbrusio je Dejan.

Dragojević je doživeo pomračenje nakon što Aleksandra nije htela da otkrije šta je muči. Ona je aludirala na to da su se pojedini zadrugari udružili protiv nje. Dejan je izašao u dvorište, a neki od cimera su krenuli za njim.

- Ne mogu više, majke mi, ne mogu više, majke mi. Nemam snage više. Eksplodiraće mi mozak - govorio je Dejan.

- Dejane, zbog svojih postupaka radi nešto, a ne zbog tuđiš. Idi u p*čku materinu više. Teraj je više - dodao je Miki Đuričić.

- Ne mogu više, umorio sam se, nemam snage. Zakucava me, borim se da objasnim i njoj i sebi. Ja pucam - priznao je Dragojević.

- Ali ne možeš zbog tuđe gluposti - govorio je Đuričić.

- Ali, volim je - pričao je Dejan.

- Lepa ljubav, idi u p*čku materinu. Nađi normalnu neku napolju koja studira - dodao je Miki.

- Zavolim i bude mi žao - nastavio je Dragojević.

- Ti ne poznaješ ove devojke, voli sebe. Voli sebe malo. Tako si i u prošloj vezi voleo Dalilu, da li voliš sebe? - govorio je Đuričić.

- Dejane, skontao sam oko čega se istripovala, nema veze sa tobom. Ona je u teoriju da smo Dejan i ja u dogovoru protiv nje - rekao je Đedović.

- Ja sam joj rekao da se mane teorija. Ako ih je neko imao, ja sam u trojci, a to nema veze sa vezom - dodao je Dejan.

- Dejane, niko nije vredan da tako reaguješ - dodao je Marko.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još