UVEK SU UZ VAS: Koja tri znaka Zodijaka su najbolji prijatelji?

Prijateljstvo nikada neće biti precenjeno, naročito ako uz sebe imate prave, verne i požrtvovane prijatelje koji bi za vas uradili sve. Ako znate o čemu govorimo, onda se trudite da ih zadržite u životu, ali i da im uzvratite bar sličnom merom.

Škorpija

Škorpije važe za veoma snažne i čvrste glečere. Na površini deluju vrlo srdačno i sabrano, a svoju dubinu retko otkrivaju bez preke potrebe. Odanost jedne Škorpije izvire iz njene intenzivne empatije i intuicije. Kada podignete slušalicu i nazovete svog prijatelja Škorpiju već pri izgovorenom "ćao" on će znati da li ste imali težak dan ili je sve proteklo kako ste želeli. Kakav god da je problem Škorpija će imati plan za vas, bilo da treba da vas oraspoloži ili da proslavi sa vama. Škorpija je ta koja će uvek žrtvovati svoje blagostanje kako bi zaštitila onog do koga joj je stalo.

Vaga

Šarmantnom Vagom upravlja Venera, boginja među planetama i zato toliko želi da bude voljena. Iako vrlo razigrana i vesela, Vaga zapravo uvek žudi za kosmičkom ravnotežom i stabilnošću. Kada vas doživi kao svog iskrenog prijatelja, Vaga vam postaje bezuslovno verna. Vage svoje prijateljske odnose smatraju najdragocenijim blagom koje neguju. Pamti i najsitniji detalj o vama i sa putovanja će vam uvek doneti najlepši poklon. Vage svoje najbolje prijatelje stavljaju na pijedestal i vide uvek samo ono najbolje u njima.

Bik

Kao pravi zemljani znak, Bik je taj koji stabilno stoji na nogama i uživa u jednostavnim životnim zadovoljstvima. Vrlo selektivan po pitanju svojih prijateljskih veza, Bik će odvojiti vreme za procenu osobe koju želi da uvrsti u krug svojih bliskih prijatelja. Kao što pažljivo bira biljke za svoju kolekciju, tako Bik temeljno pristupa i odnosima sa ljudima. Kada uspostavi vezu sa vama on vam postaje veran do kraja večnosti. Bik će se na sve načine truditi da vam pokaže svoju odanost.

Izvor: Prva.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još