KU*VETINO RASPALA, NEĆEŠ VIŠE MANIPULISATI MNOME: Filip Car žestoko vređao Dalilu Dragojević i raskinuo sa njom (VIDEO)

Tokom emisije "Nominacije" koja je sinoć održana u Beloj kući, Dalila Dragojević i Filip Car ponovo su došli u sukob, koji je eskalirao svađom, te je opet došlo do vređanja i navodnog raskida.

Filip je nakon dobacivanja u dnevnoj sobi, otišao u pušionicu, a Dalila je ušla ubrzo za njim kada je i došlo je do okršaja.

- Kajne više plač, kajne krevet, kajne budžet, kajne sve. Znam ja šta ti radiš, tim tvojim bahaćenjem misliš da me izazivaš - rekao je Car.

- Batali me, ne radim ja ništa namerno, ne zanima me! Jutros si imao poslednju priliku da popričaš normalno sa mnom - rekla je Dalila.

- Jutros sam imao maltret kao i uvek. Nisi devojka koja se lepo ponaša, prizemno i skromno. Kada ne dobiješ šta želiš, ponašaš se kvarno i ku*vanjski. Baš zato što si ovakva, nema više ni korektnog odnosa! Nemoj ujutru da skačeš na mene! - dodao je Filip.

- Kompleksi te rade! - provocirala ga je Dragojevićka.

- Samo zapamti sve ovo što radiš - prekinuo je Car.

- Da si kralj, neću više dozvoliti da me ponižavaš! Da me ponižavaš i poistovećuješ, nema šanse, ja sam unikat! Ja sam samo pogrešila što sam zbog tebe s*ebala ceo život! - odbrusila je Dalila.

- Ti si smeće! - dodao je Car.

- Mnogo gore od mene su našle momke i muževe, što ne bih ja?! - rekla je Dalila.

- Mogu li da popušim cigaru u miru? Hajde ostavi me na miru - viknuo je Filip.

- Voleo bi da trčim za tobom, kao patkica, ali neću - rekla je Dalila i izašla.

- Hajde, spe*mušo - dobacio je za njom.

Marko Đedović pokušao je da smiri strasti ljubavnog para.

- Ja da dozvolim, da me ku*vetina i manipulator ismeva, pa da me hvata na čežnju... M*š, pi*ka ti materina, je*em ti familiju! Najveće go*vno na svetu, ma*š - psovao je Car, a Dalila je izašla iz pušionice.

- Da ja dozvoljavam da mnome najveća ku*vetina manipuliše, da skače po meni... Svašta mi govori, kako je ona govorila ovo i ono, kako je uništila život zbog mene, pa prevrće priču, pa peva, pa prebačaje ima... Vrti mi mozak, unišava me! Ja da nju žalim? M*š ku*vetino, je*o ti mas mater! Ja sanjam bre košmare, toliko me je opteretila... - žalio se Car.

- Ona to nije zbog tebe uradila nego zbog sebe jer se zaljubila - rekao je Đedović.

- Vrti mi mozak uništava me, iz mene izvlači najgore! - nastavio je Filip.

- Sam si kriv, jer si to dozvolio. Hoće da totalno poludiš i napraviš s*anje, ali ti opet trčiš za njom - govorio je Marko.

Nakon svađe, Car je došao kod Dalile u sobu i nastavio da je vređa i psuje:

- Prvo plač, pa osmeh pa onda priča svašta, znam ja ku*vetinu. Znam ja da su nju sa 16 godina trpali, pobacivala ko zna koliko puta. Ona bi mene da je*e u mozak, ku*vetina raspala - vikao je Car.

- Ma on sebe kanali - dodala je Dalila.

Nakon još jedne brutalne svađe sa Dalilom, koja ga je svojim ponašanjem toliko dovela do "ludila" da je pričao sam sa sobom u pabu, Car je otišao do spavaće sobe, legao u krevet i počeo da plače. Filip je grizao jastuk i polušao da sakrije koliko mu je zapravo teško.

Ni nakon nekoliko sati od svađe sa Dalilom, Filip nije mogao da se smiri, pa se žalio Lazaru Čoliću Zoli na sve što je sebi dozvolio. Rešen da prekine svaki kontakt sa svojom devojkom, kleo se u članove svoje porodice.

- Ja sam ljut sam na sebe, sad bih istukao i nju i sebe! Sa kakvom sam se ja ku*vetinom mirio, s kim ja gubim vreme, majku ti k*vavu je*em - govorio je Car i dodao:

- Da mene boli glava od nekoga! Kako sam glup! Svi beže, ja idem ka njoj, ne je*em živu silu! Od sebe sam napravio manijaka!

- Znaš li ti kako je to izgledalo, sa strane, sačuvaj Bože - rekao je Zola.

- Vidim ja da je to boleščina teška, averziju imam! Ma nećeš više, mamu ti je*em! Ja skačem ovde na sve ljude zbog nje! Ma ne može više! Je*e me, dribla me! Mamu ti ja je*em, to mami i tati radi! Rekao sam, u sestrino dete se kunem - nastavio je Car.

- Nemoj Care da se kuneš - molio je Zola.

- Ubili bi me moji, razapeli bi me, kad bih prekršio! Sad nema nazad, nema više - govorio je Filip.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još