OD NJE IM SE "DIŽE KOSA NA GLAVI": Koja četiri znaka Zodijaka najteže podnose kritiku?

Određeni znaci Zodijaka nikako ne mogu da podnesu kritiku, čak ni kada je ona dobronamerna i konstruktivna, naprotiv, najgore reaguju na nju!

Rak

Najosetljiviji znak Zodijaka, nikako ne podnosi da mu kažete da nešto nije uradio kako treba. Od njega možete da očekujte potoke suza ili ledenu tišinu, a moguće je i da nedeljama neće razgovarati s vama! Rak ume da se zatvori u svoj "oklop" i da otpiše ljude od kojih je dobio kritiku, što značajno utiče na njegove odnose i veze.

Devica

Uvek misli da je savršena, te kritika, čak i dobronamerna, za Devicu je veliki napad. Ona smatra da nema mane, i ako joj na jednu od njih ukažete, dobićete eksploziju! Device su inače mirne i odmerene ali ih kritika pretvara u "čudovišta". Biće dreke, optužbi, svađe, i pitaćete se da li vam je dovoljno stalo da biste se uopšte uplitali u rešavanje tog problema. Devica će se uvek postaviti kao da je iznad vas i izvređati vas kako zna i ume, jer misli da je napad najbolja odbrana.

Vaga

Nežna i uvek raspoložena Vaga vrlo lično doživljava sve, a naročito kritiku. Kao i Rak, i Vaga će se zatvoriti u sebe posle kritike i moguće je da će odbijati bilo kakvu komunikaciju. Ovo je mač sa dve oštrice, jer Vaga mrzi konflikt i probaće da ga izbegne, ali s druge strane, ne mora svaki razgovor da bude konflikt. Vaga mora sama da "prelomi" i obrati vam se nakon što vas isključi, nemojte praviti prvi korak ako se naljutila.

Strelac

Najgore što možete da uradite Strelcu je da probate da mu pomognete! Ponekad je bolje da ga pustite da sam uspe ili propadne, jer ako se dobronamerno uključite i ukažete na to što nije uradio kako treba, ozbiljno će se naljutiti. Strelac je inače "mirotvorac" horoskopa, ali mrzi samo dve stvari - nepravdu i ljude koji mu govore da nije savršen.

Izvor: Mojasrpska.info
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još