KU*VETINA GLUMI PAĆENICU, A JA LUDIM: Filip Car ponovo ponižavao Dalilu Dragojević pred zadrugarima (VIDEO)

Dalila Dragojević i Filip Car tokom prošle noći na imanju u Šimanovcima žestoko su se sukobili i ponovo raskinuli.

Njih dvoje su objašanjavali Marku Đedoviću šta se dogodilo menju njima, a svađa nije prestajala.

- Ovo nije ljubav. Ne volim je nakon svega. Ne mogu da je uhvatim za ruku i kažem da je moja devojka. Pošto sam bio sa tobom i prošao sve, mogu da budem uz tebe, ne svađamo se i ne radim stvari koje će da te dovedu u ona stanja - govorio je Car.

- On mene ne voli, ja kad sam pričala nisi mi verovao. Danas je imao intiman odnos u 12 popodne. Ja sam rekla da se vraća sa mnom iz griže savesti, a on se ubi da potvrdi da me voli. On ovo sve radi zbog svog marketinga. Ja goreg čoveka u životu nisam upoznala. On ovo radi, a ja i dalje pričam. Šta je sve izgovorio i uradio, a ja sedim i pričam- govorila je Dalila.

- Kakve priče ona meni vrti. Ja razmišljam da li da pričam sa njom, nađem zajednički jezik i da ne bude tužna - dodao je Filip.

- On je rekao da ne treba da se razmnožavam, on meni udara na traume. Zna koliko ja želim dete. On je do juče pravio dete sa mnom - nastavila je Dalila.

- K*rvetinu treba pustiti da leži na podu. Ona provocira, ona neće da bude rešenje. Ona hoće da glumi paćenicu, a ja da ludim. Ona me naterala namerno da legnem u izlaciju i p*serem se na svoju zakletvu. Ne može moja majka da mi kaže da joj pomognem - dodao je on.

Izvor: Pink.rs
Foto: Pink.rs - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još