CRKVU NE OBILAZIM, IDEM SAMO U SEKS ŠOP: Nataša Bekvalac nikad iskrenije o ljubavnom životu nakon tri razvoda

Koliko po svojim hitovima, Nataša Bekvalac poznata je i po turbulentnom životu koji je vodila, a o svojim pogrešnim izborima pevačica otvoreno priča za medije.

Sada se pevačica osvrnula na prethodne veze i otkrila da je bila s muškarcima koji su je finansijski iskorišćavali, a potom je priznala da češće posećuje erotske radnje nego sveta mesta.

- Po mom životnom putu se može videti da ne posećujem manastire i crkve, ali verujem u Boga - rekla je Nata.

Na pitanje da li ide i u drugu krajnost i posećuje erotske radnje, s osmehom je rekla:

- Bila sam u seks-šopu, ali nisam kupovala, gledala sam. Iskreno, sve me je zanimalo što sam videla - priznala je ona, a potom se osvrnula na svoj buran život i odabire muškarca.

- Imam iskustva s muškim sponzorušama, to me više ne zanima, sada bih znala da ih prepoznam. Ne razumem žene koje su se odlučile za sologamiju, to i dalje nije moj izbor, te izbore ostavljam glupljima od sebe - rekla je pevačica i otkrila da utehu zbog nedostatka ljubavi traži u hrani.

- Devojke su u poslednjem periodu jako gladne emocija. Na primer, ja imam prejedanja uveče jer time nadomeštam ono što mi je emotivno potrebno. Dakle, nisu devojke krive što su debele, već muškarci - podelila je svoj stav Bekvalčeva, koja ističe da, i pored zanimljivog života koji je vodila, ne planira da svoje životno iskustvo podeli sa širokom javnošću.

- Nisam razmišljala da napravim film ili knjigu o svom životu, to bi bilo vrlo egocentrično u ovom trenutku. Ne bih bila ponosna na sebe ukoliko bi mi tako nešto sada palo na pamet - objasnila je Nataša, pa otkrila da je zakazala termin za još jedan koncert u Areni, iako joj je prethodni bio stresniji od sva tri razvoda.

- Zakazala sam koncert u Areni, žena sam koja se vraća svom mučitelju. Iskreno, stresniji mi je bio koncert u Areni nego razvod. Kad se razvodiš, emocija je jasna, pre toga patiš, a kada do razvoda dođe, već je rešeno. Mojoj deci nije bilo teško objasniti zbog čega se razvodim, one su pametne i razumele su - rekla je pevačica.

Nataša uskoro ide na zakazanu SAD turneju, a sada je priznala da ima tremu, kao i da će ovo biti prvi put da ide u "obećanu zemlju".

- Nisam spremna za američku turneju, ne znam šta me tamo očekuje, prvi put odlazim. Nikada ranije nisam posetila Ameriku ni privatno ni poslovno. Neću pevati na stranom jeziku, jer smatram da su naši ljudi tamo željni domaće muzike. Čim se vratim u Srbiju izdaću novi album - rekla je ona.

Izvor: Alo.rs
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.