LUKA I LEON GOVORE ČETIRI JEZIKA: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger iskreno o vaspitanju dece

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović i bivši fudbaler Bastijan Švajnštajger već šest godina su u skladnom braku, a kako kažu, ljubav među njima je svakog dana sve jača. Oni imaju dva sina, Luku i Leona, koji govore četiri jezika, a među njima je i srpski.

- Nemački, srpski, engleski i španski. Kada se zajedno igraju, ponekad pričaju na španskom. Tada baš i ne znamo šta tačno govore - rekla je Ana, pa se Bastijan nadovezao:

- Ana se sve bolje snalazi na nemačkom. Kad joj pričate polako, razumeće skoro sve. Kada je sa mojim roditeljima uvek priča na nemačkom.

Poznati par je progovorio i o vaspitanju dece.

- Bastijan je zabavna strana, dok sam ja stroga. Kad im da nešto slatko, odmah mi kažu, jer znaju da im to ne bih dozvolila - rekla je Ana za nemački magazin "Gala", a Bastijan je otkrio kako izgleda njihov savršen dan:

- Savršen dan je onaj koji provodim sa porodicom. Ja sam srećan čovek, trudim se da zaspim sa osmehom i da se sa njim probudim.

Bastijan Švajnštajger je nedavno prešao 13 miliona pratilaca na Instagramu, pa je u znak zahvalnosti snimio video u kome je odgovarao na pitanja koja su mu stizala iz celog sveta, a za fanove iz naše zemlje najzanimljiviji su bili odgovori na pitanja koja su se odnosila na Srbiju i njegovu suprugu.

Bastijan je ovom prilikom otkrio da su mu omiljene srpske reči "ajde" i "zet" koje je i preveo na engleski jezik.

Anin suprug je fanovima otkrio i koje mu je omiljeno jelo iz srpske kuhinje. Reč je o prženicama, koje, kako je naveo, traži da mu Ana često pravi za doručak.

Izvor: Informer.rs
Foto: bastianschweinsteiger/Instagram

Pogledajte još