ZAPLAKALA ČIM JE UGLEDALA OCA: Uspomene Dalile Dragojević izazvale veliku pažnju zadrugara, Filip Car menjao boje dok je svoju izabranicu gledao u zagrljaju drugih momaka (VIDEO)

Tokom emisije "Uspomene zadrugara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević najavio je prilog sa uspomenama Dalile Dragojević.

Kada je ugledala svog oca, Husa Mujića, odmah je pustila suzu, dok Dejan Dragojević, njen bivši suprug nije imao reakcije.

Potom je prikazana kompilacija fotografija sa bivšim momcima i mužem, a za to vreme je Filip Car, njen trenutni momak, menjao boje.

Dragojević nije imao reakcije na fotografije sa bivšom suprugom, dok je Car pažljivo posmatrao svaki sekund klipa.

Filip je spustio loptu kada je ugledao kompilaciju klipova i fotografija od samog početka rijalitija i njegove veze sa Dragojevićkom.

- Šta ja znam... Prvo nisam prepoznao momke, onda sam prepoznao Mladena Vuletića, njega sam upoznao. Onda sam video slike sa porodicom, pa flešbek svih situacija koje su se izdešavale, ljudi su verovatno bili unesrećeni našim odnosom i njenim izborom. Kad vidim sam početak, trebalo je sve da bude drugačije. Srljamo i dalje u neke probleme, radimo stvari koje ne bismo smeli da dozvolimo sami sebi. Odnos nam postaje satkan od nepoverenja, uvreda, a sve je trebalo da bude mnogo drugačije. Napravili smo sve da bismo se ponosili tim nečim, a ne da bismo se stideli. Ima i lepih momenata, koje rado vidim, ali uvek se setim lepih momenata. Ne znam šta bih rekao - rekao je Car, dok je Dalila sve vreme plakala i brisala suze.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još