PRAKTIČNE I UDOBNE: Wrap haljine su u trendu ovog leta

Ovaj model haljine važi za jedan od najfleksibilnijih komada garderobe, a uz male izmene obuće i aksesoara, pratiće vas od jutra do mraka.

Posebno tokom leta važno je da imamo kombinaciju udobnog, a dovoljno formalnog komada odeće koji će biti odgovarajuć za kancelariju, popodnevne šetnje, čak i za plažu. U ovu kategoriju spada i wrap haljina koja se prilagođava svakoj prilici i koju ćete želeti u svom ormaru.

Wrap haljina

Ova haljina u isto vreme je i udobna i veoma ženstvena, a posebno je dragocena jer ističe struk na pravi način i daje nam savršenu siluetu.

Istorija wrap haljine datira iz 1974. godine, kada je Diane Von Furstenberg lansirala haljinu za svaki tip tela, stavljajući svoje ime na svetsku mapu mode. Od tada, ova haljina nikad nije gubila na vrednosti, jer su je žene prepoznale kao savršen modni komad.

Ovog leta, obavezno se počastite jednom wrap haljinom, jer će biti sjajna ujutru sa patikama i sandalama, a uveče sa visokim potpeticama.

Vodeće modne kuće i brendovi su svake godine inspirisani ovim klasičnim komadom garderobe za sva vremena i predstavljaju nam sopstvene verzije ove haljine. Možete uživati u jednobojnim modelima, sa hrabrim dezenom, sa prozračnim materijalom, maksi, midi... Sve opcije dolaze u obzir.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još