ŠTA IH DOVODI DO LUDILA: Koje su erogene zone svakog horoskopskog znaka?

Erogene zone su delovi tela koji, prilikom dodira ili stimulisanja bude seksualna osećanja. Pročitajte koje su erogene zone svakog pripadnika Zodijaka.

Ovan

Češkajte im ili im masirajte glavu. Ukoliko vas ponese trenutak, možete i da ih povučete za kosu, ali pažljivo.

Bik

Nežni ugrizi ili poljupci na njihovom vratu su nešto što će ih definitivno uzbuditi.

Blizanci

Najbolji vid predigre za njih je da im nežno dodirujete i ljubite ruke, najavljujući na taj način šta im tek spremate.

Rak

Dodirivanje grudi je nešto u čemu Rakovi uživaju. Počnite lagano, a ukoliko vam daju zeleno svetlo, možete biti i za nijansu grublji.

Lav

Njihova najerogenija zona je gornji deo leđa, tik ispod vrata. Igrajte se perom tik uz njihovu kičmu i posmatrajte kako ih dovodite do ludila.

Devica

Stomak je njihova slabost, ali morate da znate kako da mu pristupite. Igrajte se kockicom leda po njihovom abdomenu, ljubeći vlažni trag koji ona za sobom ostavlja.

Vaga

Probajte da im masirate donji deo leđa... Takođe, slobodno im možete milovati i zadnjicu. Vage obožavaju kontakt kože o kožu.

Škorpija

Najbolji način da navedete Škorpiju da žudi za vama jeste da joj prstima prelazite preko unutrašnje strane butina, zadirkujući je dodirima.

Strelac

Oni uživaju u predigri koja uključuje njihove kukove i butine. Čak i dodir u prolazu, ispod stola, dovoljan je da ih izludi.

Jarac

Senzualna masaža je njihova slaba tačka. Područje iza kolena je mesto koje im je izuzetno osetljivo.

Vodolija

Listovi i zglobovi su neke od njihovih najvećih erogenih zona. Oduševite ih tako što ćete prstom preći gore-dole po njihovim listovima ili ih uhvatiti za zglobove tokom odnosa.

Ribe

Ribe se iznenađujuće lako uzbude ako im dotaknete stopala. Lepa, dobra masaža stopala učiniće da Ribe "plivaju" brzo i sa zadovoljstvom, jer će se osećati smireno i usredsređeno na vaš odnos.

Izvor: Prva.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još