OBAVEZNO IH ODGLEDAJTE: Kultni filmovi iz 80-ih za svaki horoskopski znak

Saznajte koji kultni film iz osamdesetih, savršeno odgovara vašem horoskopskom znaku i ukoliko ga do sada niste pogledali, obavezno to uradite.

Verujemo da će vam ovi legendarni filmovi ulepšati dan.

OVAN - Slobodan dan Ferisa Bjulera

Više od bilo čega vas privlače avanture i ne volite da igrate po pravilima. Volite da budete vođa, a mogućnost da vas uhvate dodatno vas uzbuđuje. Nije retkost da ste centar sveta drugih ljudi, a vi tu "povlasticu" koristite tako što pokazujete svoj naglašeni osećaj za pravednost.

BIK - Čelične magnolije

Vi ste snažni, pouzdani, izdržljivi, svojeglavi i ne predajete se olako. Snagu pronalazite u ljudima koji su vama bliski i cenite sve one dragocene trenutke koje provodite sa njima. Znate i prihvatate da život ne čine samo lepe stvari, ali takođe znate da je sve stvar perspektive.

BLIZANCI - Prljavi ples

Vi ste jako društvena osoba - otvorena i zabavna. Volite da delite svoja znanja sa drugima, a svaku avanturu pretvarate u životni provod. Druženja sa drugim ljudima vas obogaćuju, a nemate ništa protiv ni da zaigrate kad god vam se pruži prilika.

RAK - Pretty in Pink

Možete biti odgovorni i stabilni, ali istovremeno i tvrdoglavi i beskompromisni. Možete da se nositi sa svim što vam život priredi, ali to nije uvek lako. Skloni ste tome da krijete stvari, naročito vlastite emocije, a ponekad samo želite da otkačiti od svih.

LAV - Top Gun

Po prirodi ste živahni, odvažni, kreativni i imate toplo srce. Imate tendenciju da budete samoživi, ali ko može da vas krivi? Vaša samouverenost nekada se čini preteranom, ali na kraju vam se svi dive zbog sposobnosti da budete toliko sigurni u sebe.

DEVICA - Isterivači duhova

Možete da se uhvatite u koštac sa svim stvarima koje vas plaše i koje ne razumete na prvu loptu. Ali analitična i studiozna devica izdvojiće vreme da shvati i njoj nepoznate stvari. Pokazujete svoju najveću hrabrost u trenucima kada biste u stvari najradije pobegli.

VAGA - Can't Buy Me Love

Veliki ste zagovornik harmonije i ravnoteže, ali možete da budete i beznadežni romantičar. Skloni ste izrazitoj sentimentalnosti, a ljudima je ta vaša osobina veoma draga. Popularni ste u društvu, ali uvek obratite pažnju i na one koji su povučeniji i ne toliko komunikativni.

ŠKORPIJA - Goonies

Strastveni ste, pametni i imate snažnu volju. Prilično ste odvažni i volite da budete u centru pažnje iako to često ne želite da priznate. Privlače vas mračne, pomalo zastrašujuće stvari - obožavate onaj osećaj navale adrenalina kada vam nešto utera strah u kosti, bio to banži džamping ili dobar horor-film.

STRELAC - Footloose

Uvek ste u pokretu, uvek u potrazi za novim uzbuđenjem i načinom kako da začinite život. Ako se pritom suprotstavljate autoritetu i kršite pravila - to je još veći izazov za vas! Ne plašite se opasnosti i rizika, pogotovo kada je reč o stvarima u koje čvrsto verujete.

JARAC - Karate Kid

Vi ste ambiciozni, uporni, dosledni i realni. Ne odustajete lako i imate velike ciljeve. Znate da možete da postignete sve što zamislite. Volite da imate dobre učitelje i uzore, izrazito ih cenite, ali u vašem slučaju lako je moguće da će učenik nadmašiti učitelja.

VODOLIJA - Autsajderi

Vi ste osoba koja definitivno razmišlja izvan okvira i uvek sve radite na svoj način. Asertivni ste, nezavisni i prilično ekscentrični. Niko ne može da vas "ukalupi" i u tome se krije tajna vašeg šarma kojim privlačite ljude oko sebe.

RIBE - Ostani uz mene

Ljubazni ste, dragi, puni saosećanja i odan prijatelj. Ljudi vole da budu u vašoj blizini, a kako i ne bi kada u vama nema ni trunke sebičnosti, predani ste i kada je reč o prijateljstvima i romantičnim odnosima. Uvek ćete ostati uz ljude do kojih vam je stalo - u dobru i u zlu.

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još