DEJAN JE PAMETAN, A ONA GLUPA: Filip Car opleo po bivšoj devojci Dalili Dragojević (VIDEO)

U sinoćnoj emisiji "Narod pita" Filip Car govorio je o braku Dalile i Dejana Dragojevića. Dejan je prokomentarisao svoju izjavu da je živeo pet godina u okovima.

- Dejane, sve češće pominješ kako si živeo u okovima. Ko te je terao na to - pitao je voditelj Milan Milošević.

- Niko, sam sam nekako bio takav. Da sam otišao kući tada kad sam krenuo, sve bi bilo drugačije. Sad, da mogu da prokomentarišem sebe iz treće sezone i u početku pete, nagore bih se prokomentarisao. Nisam bio društven, skroz sam se učaurio, da bi sve bilo kako treba, ali sam ispao dalabu. Rekao sam da ne bi to opstalo ni da se sve desilo. Nisam mogao da primetim te neke stvari koje mi se dešavaju, jer sam bio slep od te slike koje sam idealizovao - rekao je Dejan.

- Mnogi kažu da je kontradiktorno tvoje ponašanje prema Dejanu. Isticao si da si ga poštovao, a onda si ljubomorisao - rekao je Milan.

- Istina, smetalo mi je naravno. Ja sam joj poredio situacije. Ako je njoj smetalo što sam bio u istoj kući sa nekom devojkom sa kojom sam bio sat vremena, neka avantura, koliko je meni smetalo to što je ona bila sa njim pet godina? To su stvari koje napolju mogu biti proste, a unutra veoma komplikovane. Ja sam Dejana i Dalilu od samog početka poistovetio kao jednu osobu, samo šta je razlika? Imaju crtu manipulativnih moći, kvarnosti, samo je Dejan pametan, a ona glupa. Dejan pametan za sebe, ona glupa za sebe. Meni se kod Dejana nisu svidele ponašanje prema nekom drugom, ali meni se sviđao njegov odnos prema meni - rekao je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još