GUŠIO SAM SE U SOPSTVENIM GO*NIMA: Filip Car otkrio razloge definitivnog raskida sa Dalilom Dragojević

Filip Car veliku pažnju javnosti privukao je svojim učešćem u "Zadruzi 5" u kojoj je, između ostalog, uplovio u vezu sa Dalilom Dragojević. Dalila je u rijaliti ušla kao udata žena, sa svojim suprugom, Dejanom Dragojevićem, a onda joj se desio rijaliti u pravom smislu te reči.

Filip i Dalila imali su vezu punu uspona i padova, raskida i mirenja, ali sada su, nedelju dana nakon završetka rijalitija stavili tačku na svoj odnos.

Dalila je na svom Instagramu objavila da je ovoj vezi došao kraj, a novinari su kontaktirali Filipa kako bi čuli šta je rekla njegova porodica u Crikvenici, kao i kako je doneo odluku o konačnom prekidu odnosa sa Dalilom.

- Moja porodica je razočarana mojim ljubavnim izborima, odnosima i ponašanjem! Pored svega što sam znao da nam i ne ide i nemamo perspektivu i sve, nastojao sam biti u tom odnosu i napolju i gušiti se u sopstvenim go*nima. Nakon njenog javnog raskida u emisiji, videli smo se i pričali i pokušali prijateljski da budemo jedno uz drugo, ali otelo se kontroli i opet nas je blizina spojila kao što se događalo u "Zadruzi". Ja sam nakon mnogih savetovanja sa porodicom, prijateljima i podrškom, nakon mnogih pregledanih situacija za koje sam znao unutra da me dovode do ludila, a nisam ih mogao objasniti nikome jer su se svi pravili blesavi na čelu sa njom, doneo odluku da definitivno okončam taj odnos - rekao je Filip i dodao:

- Velika želja mi je da ja i Dalila završimo sve emisije vezane za "Zadrugu" u miru, da se ne svađamo medijski i da nemamo kontakt, ja joj želim sreću i kako smatram nju krivom za neke stvari, tako naravno i sebe za mnoge... Moj prioritet je moja porodica. Unutra sam ih izdao kada sam više puta pregazio svoju reč, ali sada sam u realnom životu i ne želim sebi i svojim voljenima više da stvaram nedaće i probleme. A vi me pratite i proverite da li sam u spoljašnjem svetu od reči.

Izvor: Pink.rs
Foto: Blic - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još