ISPAO SI ŽRTVA, NEMOJ VIŠE DA GLUMIŠ: Dalila Dragojević žestoko prozvala bivšeg supruga Dejana (VIDEO)

Gosti u sinoćnjoj emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" bili su učesnici "Zadruge 5" Dalila i Dejan Dragojević.

- Dalila, jesi li odgovorila Dejanu za oca? Zbog čega ti sada pominje oca? - upitao je Dalilu voditelj Milan Milošević.

- On je to voleo na početku, kada smo Filip i ja stupili u vezu. On jednostavno voli da mene podstiče na to da ja razmišljam koliko je meni Filip loših stvari rekao. To je njegova zamisao, a onda, kada je sa Filipom u emisiji, onda "hihi - haha". Ja sa Filipom nisam, i neću pljuvati po njemu. Znam da je izgovarao jako loše reči, ali nikada nije pričao proračunato. Ja vidim koliko on nije želeo sebe da čuje kako psuje. Bilo kako bilo, nema kvarnost u sebi, nego je samo ishitren i temperamentan - rekla je Dalila.

- Šta si radila onda pet godina sa čovekom za koga kažeš da je proračunat i kvaran? - upitao je Milošević.

- Što se tiče spoljnog sveta, ja sam samo rekla da ne koristi sitaucije i da ne glumi žrtvu više, jer žrtva si ispao. To su ta podbadanja koja ja razumem jer sam bila pet godina sa njim. Ja nikada nisam rekla da su loših pet godina, kao neki. Kod mene se to ne može nazvati muškarcem - rekla je Dalila.

- Dejane, zašto nisi Caru rekao da će morati da seksualno zadovolji njene roditelje, nego to njoj govoriš sada? - rekao je Milošević.

- Nije Filip pričao o meni. Meni da je Filip spomenuo moje roditelje, ja bih onda njemu spominjao gde je on ispao loš prema svojim prijateljima i roditeljima - dodao je Dejan.

- Ti kažeš da je Filip spominjao moje roditelje, to je automtski uvlačenje Filipa u celu priču - dodala je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još