ODUŠEVITE PARTNERKU U SPAVAĆOJ SOBI: Dvadeset sjajnih saveta za muškarce

Bez obzira koliko vi mislili da ste vešti u krevetu, uvek možete da poslušate novi savet koji će vam pomoći da poboljšate seksualni život i još bolje zadovoljite svoju partnerku. Isprobajte ove jednostavne, ostvarive savete za seks sa svojom voljenom još večeras.

1. Razgovarajte o seksu

Kako vreme prolazi u vezi, lako je upasti u kolotečinu i odraditi to rutinski, umesto da kažete šta zaista želite u krevetu.

2. Hranite se zdravo

Ovo ne zvuči kao savet za seks, ali pravilno tretiranje vašeg tela dobrom ishranom pomaže celom telu, uključujući vaš libido.

3. Radite kućne poslove

Želite da je oraspoložite za bolji seks? Upamtite da se najbolja predigra dešava van spavaće sobe.

4. Vežbajte

To će vas pripremiti da zadovoljite ženu. Samo 15 minuta vežbanja dnevno, poboljšaće vaše samopoštovanje, sliku o sebi i libido.

5. Nemojte preterivati

Previše vežbanja može da ima suprotan efekat, jer preopterećenost stvara osećaj umora, a može poremetiti vaš način spavanja.

6. U stvari, vežbajte zajedno

Ako je vežba dobra, onda je vežbanje sa vašom dragom još bolji savet za seks. To osigurava da će vam i libido i endorfini porasti.

7. Malo se suzdržite

Apstinencija kao savet za seks? Verovali ili ne, to je siguran način da poboljšate seks i učinite vaš sledeći susret sa partnerkom još uzbudljivijim.

8. Planirajte seks

Možda ne zvuči tako romantično, ali to je odličan način da poboljšate svoj seksualni život i zadovoljite ženu. Osmislite plan: ne dozvolite da se količina seksa smanji zbog umora ili nemogućnosti da pronađete "pravo vreme".

9. Iskoristite tehnologiju

Želite da je oraspoložite za seks, iako ste do kasno zaglavljeni u kancelariji? Koristite svoj mobilni telefon ili e-poštu. A možete da joj šaljete seksi poruke i tokom dana.

10. Pohvalite njeno telo

Želite siguran način da je izludite i obezbedite bolji seks? Pronađite neku njenu specifičnu odliku koju obožavate i recite joj da je najbolja u toj klasi!

11. Fokusirajte se na opuštanje

Muškarci vole da se uzbuđuju zbog boljeg seksa, ali žene se češće opuštaju. Operite joj kosu pod tušem ili je nežno izmasirajte da biste je opustili. Žena mora da bude opuštena pre nego što bude spremna za vas.

12. Predigra

Bez obzira na to koliko ste zajedno kao par, ne štedite vreme na predigri. Ona doprinosi jačim orgazmima i poboljšanju seksa. Mnogostruko će vam se isplatiti strpljenje i pažnja.

13. Mislite kao žena

Obratite pažnju na neke od njenih najzanemarenijih područja, poput vrata, stopala, unutrašnje strane butina. Zadirkujte je nemilosrdno. Neka to želi. Iznenadićete se!

14. Neka ona preuzme vođstvo

Muškarci isuviše često preuzimaju vođstvo u krevetu. Ponekad je ključ boljeg seksa dopustiti njoj da bude glavna. Dozvolite joj da povremeno inicira seksualno zadovoljstvo, kao i da zauzme najvišu poziciju.

15. Ne zanemarujte lubrikant

Nije sramota koristiti lubrikant da zadovoljite ženu. Ponekad, bilo da se radi o stresu, određenim periodima u mesecu ili umoru, ženama može biti teško da se fizički uzbude čak i kada su mentalno u igri. Lubrikant u fioci pored kreveta je vaš novi najbolji prijatelj.

16. Zamenite stvari

Začinite stvari planiranjem i varijacijama vaših uobičajenih seksualnih navika. Donji veš, igračke, novi položaji i drugi kreativni dodaci mogu poboljšati intimnost i orgazam.

17. Promenite lokaciju

Odličan način za razbijanje monotonije je da isprobate seks na nekom novom mestu. Izvedite je napolje u prirodu...

18. Vodite ljubav

Da li se u poslednje vreme osećate kao da je to samo i jedino seks? Pokušajte da vodite ljubav. Možete da imate seks sa bilo kim, ali vodite ljubav sa tom posebnom osobom.

19. Koristite dodir i bez seksa

Čak i kada nemate odnose, uvek možete da poboljšate svoj seksualni život korišćenjem dodira na intiman, ali ne i seksualan način. Važno je da budete intimni sa svojom partnerkom tako što ćete je svakodnevno dodirivati. Ljubite se svakodnevno i pustite je da vam uzvrati.

20. Vodite računa o sebi

Pazite na svoj penis. Obavezno redovno posećujte svog urologa, a naročito ako posumnjate na bilo kakve promene na vašem urinarnom traktu.

Izvor: Prva.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još