NE VOLIM JE VIŠE: Nenad Aleksić Ša progovorio o emocijama prema Tari Simov (VIDEO)

Voditeljka Ivana Šopić u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostila je učesnike "Zadruge 5" Lepog Miću i Nenada Aleksića Ša.

- Dobro veče Ivana, Slavica kraj telefona, ja sam se i juče javila, večeras zovem zbog Lepog Miće. Mićo legendo, znam da si ti najiskreniji. Jednom prilikiom je Aleksandra plakala u sobi, a ti si je ubeđivao da ono što zna Martko Đedović neće izneti, šta je to u pitanju? Pročitala sam negde da su se Aleksandra i Dejan otišli u Beograd, a da su samo vikendom u Veterniku - upitala je gledateljka.

- I dan danas ne znam šta je u pitanju, Đedović samo zna, Marko mi je rekao da ni ne treba da se mešam u te stvari. Mogu da pretpostavim, ali ne znam o čemu se radi. Ako vas išta zanima, onda treba da pitate njega. Druga stvar. Dejan odlično zna ko je Aleksandra, kakva je ona. Ne treba da mu pričam ja, ne da li je dobra ili loša, nego ako se već zabavljaju, treba da znaju međusobno. Sto puta sam joj rekao da je folirant, kazao sam joj to u lice, ali mi je draga. Gde će oni živeti u Beogradu ili Veterniku, njhova je stvar. Bavim se nekim svojim životom, a gde će da žive, to me se ne tiče. Neka oni žive, gde žele, ne treba da se obaziru na svoje roditelje, punim plućima, samo neka se vole. Ja sam se danas čuo sa ženom koja je u teškom stanju, a zvala je sinoć, ona želi da priča sa mnom i da joj dam neke savete. Samo želim da joj kažem da sam u obavezanm, ne mogu da pričam konstantno sa njom, ali sam tu za nju - rekao je Mića.

- Ja poštujem Nenadov rad, smo mi nije jasno zašto stalno govori o sebi. Svađa sa Luksom je bila jeziva, on je meni skroz okej. Rekao si: "Ti si niko, ja sam Ša" - rekla je gledateljka.

- Kada dođe neko i busa se na kriminal, ja ga smao vratim na svoje mesto. Mora da se zna ko je ko. Samo sam uporedio šta je on radio u životu, a šta sam ja - kazao je Ša.

- Mislim da je Ša malo nabeđen. Kako bi Mića trebao da se ponaša onda prema tebi - upitala je gledateljka.

- Imam poštovanja prema Mići, to su druge stvari - rekao je Nenad.

- Moram da pročitam neke od tvitiva. Rambo tvog detinjsta i Rambo mog detinjstva, slika Miće i Ramba - rekla je Šopićeva.

- Ako me upoređuju sa Rambom, onda je to za mene pohvala - kazao je Mića.

- Da li je Lepi Mića čestitao Ani Korać trudnoću - upitao je tviteraš.

- Nisam, ne verujem u to. Voleo bih da znam sa kim je trudna, moraću da je pozovem i da vidim. Ako je to istina, onda mi jako drago, razgovaraćemo, ljut sam na nju ali ćemo sve to nas dvoje rešiti - rekao je Mića.

- Mićo, govoriš kako ne voliš Dejana, a pratiš svaki njegov korak - glasilo je pitanje.

- Ja ne verujem u vezu Aleksandra i Dejana. Da roditelji govore ko sa kim treba da bude. Kada sam bio sa mojom Snežanom, nisam pitao svoje roditelje, gde treba da živimo i budemo. Ne treba niko umesto njih da određuje gde će oni kojim danima biti. To za mene nije veza koja može da opstane. Ja njega nikada nisam blatio - rekao je Mića.

- Tara i ti ste bili zajedno na moru - upitala je voditeljka.

- Tara i on bi se pomirili, odmah nakon što bi ona ušla u u studio - rekao je Mića.

- Da li je voliš još uvek - upitala je Ivana.

- Ne volim je više - kazao je Ša.

Potom je prikazan klip u kojem se moglo videti kako Lepi Mića komentariše odnos Tare i Ša.

- On Tari služi za njene potrebe, ali ja njemu ne verujem da ne oseća ništa prema njoj. Tu se kuva nešto, a takva je i Tara kada neko baci oko na Ša - rekao je Mića.

- Ko je koga kontaktirao posle "Zadruge 5"? - upitala je Ivana.

- Pa, ona je mene zvala, i videli smo se i eto, ali sada sam stavio tačku na tu vezu. Mene ona više ne zanima, ja da želim ja bih se borio, ali sam došao do kraja. Čuo sam ko joj je dečko, ali nije bitan - govorio je Aleksić.

- Mićo, je l' on poludeo jer nije sa njom? - upitala je voditeljka.

- Ja mislim da jeste - rekao je Mića.

- Imam ja dosta da kažem, ali ne želim nikog da "kanalim", svako sam govori o sebi i svako radi u svom životu šta želi - dodao je Ša.

- Ma, ti si ljubomoran - rekao je Mića.

- Kod njih je razlika, on kaže da je voli, ona njega ne, a sada priča kako može da je kanali - rekao je Mića.

- Jesi ih sreo možda? - upitala je voditeljka.

- Jesam, ali ne bih o tome - rekao je Ša.

- Čula sam da si otišao u klub i da si ih zatekao - rekla je voditeljka.

- Ma ne zanimaju me oni - rekao je Aleksić.

Mića je krenuo da postavlja pitanje o Tarinom novom dečku dok je Ša izbegavao odgovore.

- Ja sam ponosan na sebe i to je to. Mene ni Tara ni taj momak ne zanimaju - rekao je Ša.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još