VERNICA MALO PARADIRA PO MANASTIRIMA, MALO PO GEJ PARADI: Ana Nikolić odgovorila na prozivke Seke Aleksić (FOTO)

Ana Nikolić uzburkala je javnost svojom izjavom o EuroPrajdu - paradi ponosa koja bi trebalo da se održi u Beogradu sledećeg meseca.

- Verovatno je trebalo da se održi ta parada porodičnih vrednosti. Ja ne osuđujem gej ljude. Ali sve što je transparentno treba... Ja mislim to i za ljude koji nose one oznake. Mi pravoslavni hrišćani nosimo krst i to je dovoljno. A ne idemo sa mantijama i ne pevamo po bazenima obučeni. Sve što je transparentno, nema potrebe za tim. Kao i ovo sto sad hoće da šetaju i paradiraju. Kog si ti opredeljenja, koga to briga? Ja nosim svoj krst i to je to. Ili sam gej ili nisam gej... Zašto to mora da bude tako transparentno? Ja osuđujem to kao i svi, ne znam, to je naš mentalitet. Protiv gej parade sam isto kao i crkva. Šta sad, ja koja sam strejt treba da šetam po gradu i govorim da sam strejt - rekla je Ana za "Kurir".

Izjavu Nikolićeve osudio je deo javnosti, među kojima se našla i pevačica Seka Aleksić koja je na svom Tviter nalogu napisala:

- Pojedine pevačice su gejevi stvorili, tačka.

Nakon ovoga, Ana je odlučila da odgovori na prozivke Aleksićeve.

- Baš pravi primer "paradiranja"... I dvostrukih aršina. Ova "vernica" malo paradira po manastirima, malo paradira na gej paradi. Malo je kontradiktorna. Kao što rekoh, ne podržavam nikakvo paradiranje. A ponajmanje ljude koji se lažno predstavljaju - napisala je Ana uz fotografije Seke Aleksić kako obilazi manastire i žestoko je prozvala.

Da li su Seka i Ana ovim postupcima najavile novi rat na estradi, ostaje da se vidi.

Foto: ananikolicofficial/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još