Marijana čeka, a Nemeš na Tasosu

Pobednica regionalnog reality programa Veliki Brat Marijana Čvrljak tvrdi da voli Nemeša i da čeka da se on smiri. "Imam njegov broj i sve, ali čekam da se sve malo slegne", izjavila je Marijana gostujući na hrvatskoj televiziji.

Ona veruje da je ostvarenje te ljubavi sa Nemešom moguće. Sa novcem koji je dobila planira da kupi stan, ali još nije sigurna gde. Da li Zagreb ili možda čak Beograd?

Sa mužem se u miru dogovorila o starateljstvu ćerke Korine, koja će biti sa majkom, a otac će moći da je viđa kad god poželi. Za svoju ćerku kaže da imitira Brendona i svima govori: "Nebitan si".

I dok se Marijana nada, Nemerš beži "glavom bez obzira" što dalje od bivše drage. Snimljen je kako sa ocem putuje na Tasos. Kad se odmori...onda će biti šta će biti.

Ako Marijana u Beogradu dobije poslovnu ponudu, pa još ako ovde i stan kupi... O pa i to ćemo gledati, sasvim je sigurno.

Ovaj Veliki Brat je završen, ali priča o Marijani i Nemešu izgleda još nije.

I sve zanima kako će se razvijati.

U međuvremenu, Brendom Horvat i Marijana, nakon brojnih intervjua u Hrvatskoj, prošetali su Zagrebom i bili vrlo zapaženi. Postali su prave medijske zvezde. Očito nisu baš nebitni.

Pogledajte još