VIŠE NISMO BLISKI: Mensur Ajdarpašić progovorio o kraju prijateljstva sa Stefanom Karićem (VIDEO)

Voditelj Darko Tanasijević u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostio je učesnike "Zadruge 5" Anđelu Đuričić i Mensura Ajdarpašića.

U emisiju se telefonskim putem uključila gledateljka iz Zemuna.

- Dobro veče, Radmila iz Zemuna kraj telefona. Ja sve pozdravljam, Dejan je bio moj favorit. Anđela, samo bih te pitala, kako si mogla da se družiš sa Dalilom - upitala je gledateljka.

- Kada vidim da je nekom teško, ja sam osoba koja će biti tu uz nju. Niko nije bio pored nje tamo, ja sam bila uz nju. Kada sam shvatila da mi nije mesto tu, ja sam otišla - kazala je Anđela.

- Anđela, sine, ona je sve to sama izazvala. Da je ona htela da joj bude lepo, ne bi sve to radila. Njeno gostovanje sa Marijanom je bilo upitno, ne znam da li su bile pod dejstvom alkohola ili je to zbog nečeg drugog. Ja ne mogu da verujem koliko sada Marijana i Dalila liče, Marijana je pokupila sve Daliline fore. Ona je svoje učešće gradila na Filipovom polnom organu, ja to ne mogu da gledam, ja sam žensko. Bila je super par sa Dejanom, hoćete da mi kažete da nije bio vradžbina. Današnje žene su mnogo gore od muškaraca - rekla je gledateljka.

Nakon reklamne pauze, nastavljena je emisija "Narod pita".

- Vratili smo se natrag u emisiju. Jedna od bitnijih tema je prekid tvog prijateljstva sa porodicom Karić, nakon što su tvoji fanovi optužili Osmana da je uzeo novac od tvoje podrške. Zašto ga nisi kontaktirao - upitao je Tanasijević.

- Rekao sam Kristini da ja nemam nikakve veze sa tim. Ja ne verujem da njemu ne treba išta, verujem da on nije umešan u sve to. Ne bih da sve to produbljujem dalje. Oni mene jesu ispoštovali, ispoštovao sam i ja njih - kazao je Mensur.

- Da se to meni desilo, ja bih se zaiteresovao da objasnim nekom da to nije zbog mene, već da je neko drugi to pomislio - kazao je Tanasijević.

- Mene se to ne tiče. Stefan i ja nemamo razmirice, to što je Osman mene blokirao, to je njegov problem. Da li je nekom stalo do mene? Osim mojih najbližih, verujem da nije. Ne znam šta da kažem, meni to nije zanimljivo preterano - rekao je Ajdarpašić.

- Zašto se ne čuješ sa Stefanom - upitao je voditelj.

- Mi smo bili dobri, bili smo jako dobri, više nismo tako bliski. To je sila prilika, tako se namestilo. Moj odnos sa nekim ne može niko da poremeti. Ja razmatram neke stvari, znam da li je neko prema meni dobronameran ili zlonameran. Nismo u kontaktu, ne čujemo se, pratimo se na Instagramu - rekao je Mensur.

- Da li si ti pred kraj rijalitija primetio da je Stefan počeo da se hladi od Jovane - upitao je Tanasijević.

- Ne, iskreno. Očekivao sam da će njihova veza duže trajati - rekao je Mensur.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još