Krstajić: Problem u trouglu Vitese-menadžer- Raća

"Mi smo ponudu prihvatili, ostalo je da se realizuju tehničke stvari između njegovog menadžera i kluba. Čuo sam i medijske navode o interesovanju Rome za njega, ali ništa zvanično nije stiglo", rekao je Krstajić.

Današnja konferencija za novinare Partizana iskorišćena je i za predstavljanje novinarima novog člana odbrane, doskorašnjeg omladinca kluba Nikole Aksentijevića, koji će naredne četiri godine nositi crno-beli dres sa brojem 13.

Aksentijević će zauzeti mesto kraj desne aut linije u odbrani šampiona, iako je u omladinskim kategorijama igrao na poziciji zadnjeg veznog.

"I da me stave na gol pružiću sve od sebe. Imam tremu, igraću prvi put pred punim stadionom i pružiću 1.000 odsto mogućnosti kako bih i ja pogurao Partizan do pobede", rekao je Aksentijević o predstojećem dvomeču sa makedonskom Škendojim.

Pored Aksentijevića, odbrana osvajača duple krune bi narednih dana mogla da dobije još jednog člana, a to je brazilski štoper Luizao.

Mediji su navodili proteklih dana da su postojali pregovori sa defanzivcem italijanskog Empolija Linom Marcoratijem, ali je Krstajić rekao da "to nije igrač za Partizan".

Pogledajte još