BEZ GREŠKE: Šta mesec rođenja otkriva o vašem seksualnom životu?

Saznajte šta mesec rođenja otkriva o vašem seksualnom životu!

Januar

Rođeni u najhladnijem mesecu u godini, ovi partneri su uvek spremni da eksperimentišu u krevetu. Oni su uporni i ekscentrični. Ipak, potrebno je mnogo vremena da prođe kako bi postali emotivni. Morate dobro da se upoznate sa ovom osobom kako bi vam otvorila srce.

Februar

Avanturisti su rođeni ovog meseca. U njima ima mnogo strasti, a i vi treba da date sve od sebe. Probajte i možda ćete moći da se približite. Oni su strastveni, ali emocionalno distancirani. Ali posvećenost voljenim osobama pomoći će im da izgrade uspešan intimni život.

Mart

Rođeni u martu vole da provode vreme u krevetu i da uživaju u strasti. U seksualnosti ste izuzetno senzualni. Sve što imaju daju svom partneru i kroz to se često uzdižu do novih visina energije. Ovo su neverovatni ljubavnici koji će se potruditi da vas zadovolje i odvedu na još jedan nivo intimnosti.

April

Ove osobe su nezavisne, ali kada su za nekoga strastveni, daju svu svoju snagu. Tokom vođenja ljubavi njima vladaju emocije, upečatljivi su i veoma strastveni. Njihova strast je velika, pa ne trpe monotoniju. Teško ih je dugo zainteresovati, ali su neverovatno strastveni i romantični.

Maj

Preferiraju senzualano i nežno vođenje ljubavi. Oni vole da uživaju u celom procesu, od predigre do kraja. Žele da vode ljubav na satenskim čaršavima u lepo uređenoj spavaćoj sobi i veoma su izbirljivi u vezi. Takvi ljudi su veoma izbirljivi i u izboru partnera.

Jun

Oni rođeni u junu imaju tendenciju da isprobaju svaku poziciju jer žele da znaju o svemu. Nisu tako strastveni kao rođeni u februaru, ali su prilično bistri. Vole da imaju komunikaciju tokom odnosa, u vođenju ljubavi su emotivno povezani.

Jul

Imaju duboku emocionalnu komponentu. Moraju da se osećaju bezbedno sa svojim partnerom. Vole da udovolje drugoj strani, pa često zaborave na svoje potrebe, što je greška.

Avgust

Oni mogu biti i krajnje sebični i izuzetno velikodušni. Žele da imaju potvrdu da je partner sa njima dobro. Mrze da im se govori šta da rade u krevetu, povređuju im se ego. Žele da sve njihove strasti budu zadovoljene.

Septembar

Strastveni, ali uvek kontrolišu svoje emocije. Stoga, kada je u pitanju seks, partner će morati da se potrudi da se opusti. Oni ne žure odmah u seks, ali ako imaju osećanja, onda će se prepustiti romantičmnom vođenju ljubavi.

Oktobar

Vole da nacrtaju romantičnu, strastvenu sliku i kažu svom partneru kako će se sve to dogoditi i kako će se on osećati povodom toga. Oktobarske osobe radije se kreće polako. Izuzetno su romantični. Rođenima u oktobru nedostaje strast, ali to nadoknađuju romantičnim udvaranjem.

Novembar

Savršeno otelotvorenje onoga što se naziva "strastveni seks". Oni samo moraju da imaju svog partnera i to isto zahtevaju od njega. Oni su lideri. Pokušavaju sve kako bi se probudile erotske varnice.

Decembar

Veoma kreativne osobe u krevetu. Oni vole da izmišljaju priče i da se igraju sa partnerom. Ponekad može biti teško emocionalno se povezati s njima, ali svako vođenje ljubavi je zadovoljstvo.

Izvor: Sensa
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još