ZAJEDNO SA MLAĐIM SINOM: Miloš Bojanić ulazi u "Zadrugu 6"

Folker Miloš Bojanić navodno sa mlađim sinom Mikicom ulazi u "Zadrugu". Njih dvojica su navodno bili na razgovoru kod čelnika televizije "Pink", gde su dogovorili uslove učešća.

I dok obojica vide računicu i korist u celoj priči, folkerova supruga Branka je izričito protiv njegovog ulaska, piše "Svet".

- Ona sa pravom brine. Miloš za mesec dana puni 72 godine i nije baš sjajnog zdravlja. Pored lekova za pritisak koje uzima, on je imao i rak kože koji je čak dva puta operisao, pa na leđima ima veliki ožiljak. U rijalitiju uslovi nisu ni najmanje humani i Branka smatra da bi mu boravak tamo samo naškodio. Sa druge strane, kod Miloša postoji taj avanturistički duh, voli on da se druži, da se nadmeće, njemu to prija, fali mu izazova u životu. Skućio se, zaradio dosta para, ništa mu ne fali, ali voli rijaliti. Sa druge strane, Mikica se skoro vratio iz Kanade, i njemu je to primamljivo. Ima on kao pevač posla, ali je svestan da bi top reklamu dobio ulaskom u rijaliti, i da bi se vratio na put stare slave, i karijere koju je zapostavio kad se pre petnaestak godina odselio iz Srbije. Videćemo da li će Branka uspeti Miloša da odvrati od ove ideje, dok će za Mikicu da navijaju jer je on takav, mlada i zna svuda da se snađe - zaključuje izvor.

Izvor: Blic.rs/Svet
Foto: b.bojanic/Instagram

Pogledajte još