JA NISAM: Željko Mitrović otkrio ko je zaista Veliki šef u "Zadruzi" (FOTO)

Sinoć je počela još jedna, šesta sezona rijalitija "Zadruga" koja se emituje na televiziji Pink, a njen vlasnik Željko Mitrović se u društvu svoje supruge Milice fotografisao ispred šimanovačke Bele kuće, u kojoj zadrugari žive i rade, deset meseci godišnje.

Uz ovaj selfi Željko je otkrio i ko je zaista Veliki šef koji se već šestu godinu, svakodnevno obraća zadrugarima i čijim se odlukama rijaliti učesnici moraju povinovati.

- Ko je ovde Veliki šef, imate pravo da samo jednom pogađate! Da vam pomognem, ja nisam - napisao je Mitrović, aludirajući da je njegova lepša polovina zadužena da sve bude pod kontrolom na rijaliti imanju u Šimanovcima, ali i u njiihovim životima.

Inače, zadrugari se već godinama obraćaju Velikom šefu, verujući da je u pitanju Željko, dok su njegovoj supruzi dodelili titulu Velike šefice. Međutim, sudeći po Mitrovićevim rečima istina je drugačija.

Podsetimo, Milica i Željko su poslednjeg dana avgusta proslavili 29. godišnjicu svoje ljubavi, a tokom skladnog braka dobili su ćerke Andreu i Kristinu.

Autor: Nadlanu.com
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još