ŽURKA ZA NASLEDNIKA: Danijela Karić i Ivan Mileusnić upriličili veliko slavlje povodom 3. rođendana sina Maksima (FOTO)

Pevačica grupe "D&D" Danijela Karić i njen suprug Ivan Mileusnić upriličili su veliko slavlje povodom 3. rođendana sina Maksima.

Naslednica imperije Karić sa fanovima na društvenoj mreži Instagram podelila je više fotografija i otkrila im delić atmosfere sa slavlja.

Žurki je prisustvovao veliki broj članova poznate porodice Karić, a slavljenik je uživao u ljubavi i pažnji koju su mu osim roditelja pružili i sestra Monika i brat Filip, koje je Danijela rodila tokom prvog braka sa nekadašnjim fudbalerom Nikolom Martaćem.

- Reči su suvišne, slike govore sve! Slavlje našeg Maksima u krugu naše porodice je nešto neprocenjivo! Ovo je mali delić atmosfere proslave našeg Maksimа! Srećan 3. rođendan, sine naš! Da zauvek budeš tako srećan, nasmejan, veseo i svoj! Volimo te najviše na svetu! Posebno hvala ujka Simonu i sestri Simoni što su nam priredili kao iznenađenje sve Diznijeve junake - napisala je ponosna majka pokraj fotografija.

Podsetimo, lepa plavokosa dama i poznati koreograf večali su 2. maja 2019. godine u Hramu Svetog Save u Beogradu odeveni u narodnu nošnju. Njihova ljubav krunisana je rođenjem sina Maksima 3. septembra iste godine.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: danijelakaric/Instagram

Pogledajte još