Nadlanu.com prešao 100.000 fanova na Facebooku!!!

Magičnih 100.000 prijatelja Facebook strane portala Nadlanu.com su tu!!!
Za nas to nije broj uspeha - to ste svi vi, naši dragi prijatelji s kojima delimo najsvežije informacije o provodu u Beogradu i šire.
Svi vi, s kojima smo svaki dan u noćnoj patroli, bioskopima, pozorištima, na koncertima, u restoranima i... svuda gde je dobar provod, pozitivna energija i gde se oseća puls grada!
Ostanite uz nas i dalje, jer vas očekuje sve što je aktuelno kako u našem Vodiču, tako i u našim rubrikama Stil, Zabava, Info...
Čekaju vas i specijalne nagrade - samo za vas, naše prijatelje sa Facebooka.
Sve što vas zanima je Nadlanu.com!
100.000 + hvala na poverenju svim našim prijateljima sa Facebooka!!!
Idemo dalje!!!
Nadlanu.com Tim

Danas smo proslavili 100.000 prijatelja naše Facebook strane, koja je na prvom mestu po broju fanova od svih Facebook strana srpskih medija, a kompanija Trident Medija Group se nalazi u top 5 agencija koje administriraju Facebook strane u Srbiji.

Takođe, Facebook strana Nadlanu.com se nalazi u top 10 najuspešnijih komercijalnih Facebook strana u Srbiji po rangiranju koje sastavlja statistički portal Drustvenimediji.rs.

Svi ovi uspesi, zajedno sa činjenicom da već imamo preko 100.000 fanova na Facebooku, zapravo prijatelja portala Nadlanu.com, dokaz su da je Nadlanu.com uvek tu za svoje posetioce, kako na društvenim mrežama, poput Facebooka i Twittera, tako i na sve ostale načine koje nam danas Internet omogućava.

Hvala vam na ukazanom poverenju! Ostanite uz nas! Najbolje tek sledi... Sve je Nadlanu.com!

Ako već niste, lajkujte Nadlanu.com Facebook stranu OVDE!!!

Pogledajte još