NOVI LJUBAVNI PAR NA IMANJU U ŠIMANOVCIMA: Milica Veselinović priznala da joj se dopada Marko Marković, zadrugar oduševljen (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugarima je prikazan snimak razgovora Milice Veselinović i Zorice Marković, u kojem je Milica priznala da je bacila oko na Marka Markovića. Takođe, Veselinovićeva je rekla da ne vidi sebe sa Markom i da njih dvoje ne provode dovoljno vremena zajedno. Zorica je rekla Milici da mora da se potrudi da bi ga osvojila. Nakon toga je voditelj emisije Milan Milošević dao je reč zadrugarima.

- Svi znaju da se radi o Marku, ja sam to i rekla, ali vidi se da nemamo perspektivu jer je on u priči sa Anitom - rekla je Milica.

- Ja sam ovo slušao, bio sam ispod kamere, za stolom pa se ne vidim. Iskreno, Milica je malo skeptična, ali ta priča sa početka je gotova. Milica i ja se družimo, videćemo - rekao je Marko.

- Milica je kraljica kadra, kao voditeljka, ona sve zna, naučila je sve preko leta. Potpuno se igra sa pričom, sa kamerom, sa svim. Možda ćemo videti da se to u narednom periodu menja, ali oni su danas bili sve vreme zajedno - rekla je Miljana Popović.

- Meni je žao štto nema drugog dela klipa. Milica je bila voditelj, sve je jasno kao dan, ona je zaljubljena, e kada sam je ja provalila, ona je prešla na Anu. Milica negira to. Nemaju perspektivu, mislim da Marko mora da se opusti, isuviše je pitanja i pritisaka. Anita ne odustaje, Milica navaljuje, a Ana Spasojević se povukla. Lićno ja mislim da on nije preboleo Staniju. Sve je ovo igra i zezanje. Nije mi jasno kako bi Marko mogao da bude sa Milicom posle Mensura, jer je to sveže - komentarisala je Zorica.

- Imamo FDU ovde, ona je mlada i lepa, a savladala je sve to. Ona bi volela da bude sa Markom, a on igra svoju igru. Našli smo mnogi zamene za Tomovića i neke devojke koje su htele da imaju kadar. Ljubavne priče su popularne u rijalitijima, ali kada su emocije u pitanju, to je očigledno. Milice, budi uporna - rekao je Kristijan Golubović.

- Ja milslim da ona nije prebolela Mensura, ona njemu tera inat sa Markom. O njoj je Mensur vodio računa, ona nije bila nikad više voljenija. Deluje sada kao da se takmiči sa druge dve - rekao je Lepi Mića.

- Vidi se da sve više vremena Marko i Milica provode zajedno, ona voli Crnu Goru, voli Crnogorce. Ana se povukla, a Anita ne odustaje. Sramota je da to radi - rekao je Nenad Aleksić Ša.

Nakon emsije, Marko se osamio sa Milicom. Njih dvoje su razgovarali o svom odnosu i simpatijama, koje više ne mogu da sakriju.

- Meni je teško, jer sada ja ispadam ovakva, a ona dušica - rekla je Milica kada joj je Marko šaputao nešto.

- Lupaš gluposti. Šta ti planiraš, šta ja da radim, kako ja da funkcionišem - upitala je Veselinovićeva.

- Ponašamo se kao i sada - rekao je Marković.

- Sada te je pogledala Maja, pa si se sklonio od mene - vikala je Milica.

- Ne lupaj, moraš da razgraničiš - rekao je Marko.

- Ti moraš da budeš konkretniji da kažeš da ne postoji niko sem mene - rekla je Veselinovićeva.

- Ja sam rekao sve to, i biću direktniji - dodao je Marko.

Nakon razgovora koji su obavili Marko je ponovo prišao Milici i uradio nešto što niko nije očekivao od njega.

Naime, on je prišao i zagrilo Veselinovićevu iza leđa i krenuo da je ljubi u obraz i vrat pred većinom zadrugara koji su ostali u čudu, jer je Marković napokon pokazao emociie prema Milici.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još