NISU ZA BRAK I PORODICU: Koje muškarce treba izebegavati?

Odluka sa kim ćete stupiti u brak je jedna od najvažnijih odluka u životu. Zbog toga bi trebalo da budete promišljeni, mudri i da zamislite kako će izgledati vaš život sa nekim "na duge staze". Loša iskustva i situacije su nepredvidive i neizbežne, pa sa njima definitivno želite da se suočite sa nekim ko će vam pružati bezuslovnu ljubav i podršku.

Predstavljamo vam tipove muškaraca kojih bi trebalo da se klonite, jer oni nisu dobar izbor za muža. Nažalost, ne postoji ništa što možete da uradite po tom pitanju, zato ne gubite vreme na unapred izgubljenu bitku. Ovo je glavnih pet tipova:

MUŠKARAC KOJI VAM JE SLOMIO SRCE I NIKAD NIJE REKAO DA MU JE ŽAO

Možda on vas dvoje vidi u srećnom braku, okružene decom, ali to ne može izbrisati činjenicu da vas je jednom u prošlosti povredio i da nikad nije rekao da mu je žao zbog toga. Čudno je kako pojedini muškarci očekuju od vas da im priđete sa izvinjenjem kada nešto pogrešite, ali nikad vam neće uzvratiti istom merom. Pravi muškarac bi trebalo da je dovoljno zreo da kaže izvini, jer je to neophodno za sreću u braku.

MUŠKARAC KOJI VAM JE BIO NEVERAN

Da li zaista verujete da muškarac koji vam je bio neveran dok ste bili u vezi, može magično da se pretvori u vernog supruga? Nemojte sebe da zavaravate. Varanje je čin svojstven kukavicama, a onaj ko vas je jednom prevario, uradiće to opet, budući da je uspeo da vas navede da mu oprostite. Ne kaže se uzalud "jednom prevarant, zauvek prevarant".

EGOISTIČAN MUŠKARAC

U ljubavi i u braku, vaš partner bi trebalo da bude vaš prioritet. Egoistične osobe to nisu u stanju da primene, jer su one sebi uvek na prvom mestu. Još u početnoj fazi veze moći ćete da primetite znake koji vas upozoravaju da imate posla sa egoistom. On je taj koji sve podređuje svojim potrebama i željama, dok ono što vi želite nije toliko važno i "može da sačeka".

MUŠKARAC ČIJE SREDNJE IME JE "PREVARA"

Osoba koja se u životu ne bavi ničim konkretnim osim sitnih prevara, definitivno nije neko kome bi trebalo da verujete. Bez obzira na to da li pokušava da prevari svog starog prijatelja, komšiju, kolegu ili šefa koji je to možda i zaslužio, to mnogo govori o njegovom karakteru. Pre ili kasnije vi ćete doći na red u pogledu toga da na nekom demonstrira svoje veštine.

MUŠKARAC KOM JE NJEGOV POSAO CEO SVET

Biti ambiciozan je zaista pohvalno, ali raditi preko 60 sati nedeljno je suludo. Ukoliko kraj sebe imate muškarca koji jedva da provodi vreme sa vama kraj svog posla, zamislite tek koliko biste bili nesrećni u braku sa takvom osobom. Čemu sav taj zarađeni novac ako u nastojanju da ga se dokopa izgubi priliku da kraj sebe ima ženu koja ga voli?

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.