PSIHOLOZI OTKRIVAJU: Kakvi ste u krevetu u odnosu na vaš omiljeni ukus sladoleda?

Psiholozi otkrivaju kakvi ste u krevetu u odnosu na vaš omiljeni ukus sladoleda!

Sladoled je mnogima jedna od omiljenih poslastica u kojoj najviše uživamo u vrelim letnjim danima. Iako većina voli da isprobava različite sladolede, činjenica je i da većina ima svoj omiljeni ukus, a psiholozi kažu da to pokazuje i šta volite u krevetu!

Na primer, ljudima kojima je sladoled sa ukusom čokolade omiljeni uvole da flertuju, veoma su senzualni i uživaju u seksu. Takođe, oni su izdržljivi u krevetu i prilično vešti u tome da pronađu tačke na telu koje će partneru pružiti neviđeno zadovoljstvo.

Ljubitelji sladoleda od vanile uglavnom ne traže uzbuđenje i novine, više su osobe koje vole da provode vreme kod kuće, a od partnera traže podršku. Ne vole posebno eksperimente u seksu, već uživaju u nežnom vođenju ljubavi.

Psiholozi procenjuju da su osobe koje najviše vole sladoled od jagode poprilično naivne, te da nisu sklone nekim igricama u krevetu, već im je najvažnije da osete emociju.

Ljubitelji karamele su prilično opušteni, puni samopouzdanja, a seks im nije previše važan u životu jer ljubav doživljavaju na intelektualni, a ne na fizički način.

Ljudi koji vole sladoled sa ukusom koštunjavog voća – badema, lešnika, oraha, pistaća – veoma su iskreni, praktični i ne vole da eksperimentišu, a psiholozi kažu i da nisu skloni "švrljanju". Drugim rečima, kada su u vezi, usredsređeni su samo na partnera i uradiće sve da mu udovolje.

Ljubitelji sladoleda od limuna vole erotiku i uzbuđenja, pa samim tim vole i da isprobavaju nove stvari u krevetu. S obzirom na to da se u ljubavi potpuno predaju, najvažnije im je da partner uživa.

Izvor: Mondo
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još