Čeka se izveštaj policije o nesreći u Grčkoj

BEOGRAD, 19. jula 2011. (Beta) - Dimitrijević je Beti rekao da je moguće da će se u Srbiju u utorak vratiti ostali članovi porodice stradalih, koji su bili očevici nesreće u kojoj su poginuli otac, ćerka i unuk.

Teška saobraćajna nesreća u kojoj su poginuli Slobodan Serafimović (63), njegova ćerka Nataša Živković (33) i unuk Milan Živković (10) dogodila se u ponedeljak u blizini mesta Polikastra u Grčkoj blizu graničnog prelaza Evzoni.

U nesreći je laše povredjen i zet Slobodana Serafimovića, koji je vozio automobil i koji će, prema rečima Dimitrijevića, zbog šoka biti još 24 časa u bolnici u Kilkisu da bi mu se pratilo zdravstveno stanje. "Konzulat preduzima sve neophodne radnje da pomogne članovima te porodice koji su bili u drugom vozilu i koji su očevici nesreće", rekao je Dimitrijević.

U nesreći je poginuo i jedan državljanin Albanije. Do udesa je došlo kad je za sada nepoznati vozač otpozadi udario automobil u kojem su bili stradali državljani Srbije, odbacio ih na suprotnu traku autoputa Evzoni-Atina, nakon čega su se sudarili sa vozilom kojim je upravljao državljanin Albanije.

Pogledajte još