NE BI MI BILO ŽAO I DA SAM GA UBIO: Kristijan Golubović progovorio o fizičkom obračunu sa Urošem Ćertićem

Iako je u "Zadrugu 6" ušao kao jedan od glavnih favorita i uprkos entuzijazmu koji je pokazao za ovogodišnji šou, s obzirom na to da očekuje treće dete, Kristijan Golubović u Beloj kući nije izdržao ni mesec dana. Zbog fizičkog napada na kaskadera Uroša Ćertića žestoki momak je diskvalifikovan u nedelju ujutru, nakon čega je i uhapšen u Šimanovcima i priveden na informativni razgovor.

Dan nakon što se vratio kući i svojoj trudnoj verenici Kristini Spalević, Golubović se oglasio i podelio prve utiske nakon napuštanja imaginarijuma.

- Dobro sam. Sa ženom sam, šetamo i idemo u nabavku - rekao je sada već bivši zadrugar, i dodao:

- Normalno je sve i osećam se kao da se ništa nije dogodilo.

Golubović je svestan situacije prokomentarisao svoje ponašanje prema Ćertiću, naglasio da je na prvom mestu kao čovek bio isprovociran, ali i priznao da se ne bi kajao čak i da ga je ubio.

- Uroš je jedno g*vno koje vreme maltretira ljude oko sebe. On je vrsni sadista koji je ubačen u "Zadrugu". Vređao je ljude, polivao ih vodom i vrelim čajem, bacao im hranu, veš i garderobu u đubre, a nekima je i krao izuzetno vredne stvari. Pa on je čoveku iz temena i iz mesa iščupao pramen kose, šta više da kažem? Nisam mogao da gledam i zato sam onako reagovao, a ne bi mi bilo žao i da sam ga ubio. Robijao bih, ali bi mi u posetu dolazili roditelji onih ljudi koje je mučio - bez dlake na jeziku i fatalistički je Golubović opisao dane iza sebe i svoja osećanja prema kaskaderu.

Kristijan je rekao i da je razgovor u policiji prošao u mirnom tonu i otkrio zašto je bio privođen.

- Na informativni razgovor sam išao u svojstvu građanina. Pitali su me da li sam tukao Ćertića, a ja sam rekao da sam pomagao obezbeđenju da spreči nasilnika da vrši nasilje. To je bilo sve, a Uroš ako smatra da sam ga tukao, neka podnese privatnu tužbu protiv mene, pa ćemo videti jesam li ili nisam - završio je on.

Izvor: Alo.rs
Foto: kristijan.krile_official/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.