NA DAN MIRKOVE SVADBE UHVATILA ME JE TUGA ŠTO SAM SAMA I ŠTO ZORAN NIJE SA MNOM: Goca Božinovska sumirala utiske sa sinovljevog venčanja

Goca Božinovska i dalje ima mnogo utisaka sa svadbe svog sina Mirka Šijana i Bojane Rodić.

Pevačica kaže da su je pripreme izmorile, a da je na svadbi najviše bila posvećena unuku Zoranu, koga je čuvala.

- Utisci su se malo slegli. Prošlo je malo više od dve nedelje i još sam pomalo umorna. Psihički napor mi je teži od fizičkog. Sam dan svadbe mi je bio toliko lep, ali one pripreme pre veselja, kićenje i čuda, to me je izmorilo. Sve je sjajno prošlo, ostala sam do četiri ujutru, oni do šest. Tamo su i spavali, Mirko je iznajmio sobu. Najviše sam bila skoncentrisana na svog unuka.

Znači, ono što si bila na moru pred samu svadbu kao da se nije ni desilo?

- Što je najgore, to me je i umorilo. Ja sam u utorak došla kući jer mi je sin rekao da apsolutno nemam šta da radim. Tako je stvarno i bilo. On i Bojana su se potrudili da to sve organizuju kako treba i ja im se tu divim. Tako mladi, a ništa nisu preskočili.

Koji ti je deo tog dana kad su se venčali bio najemotivniji?

- Kod Bojane u kući, kad su je izveli iz Titela. Ona kod nas u kući živi dve godine, a meni je to bilo kao da je tek vodim. To mi je bilo jako emotivno. Posebno kad su pevali onu pesmu o majci i ocu. Tad me je stigla neka tuga što sam sama i što nije sa mnom tu moj pokojni muž i Mirkov tata.

Je l' bilo i suza?

- Da. Tu mi je bilo malo teško i tu sam zaplakala.

Mirko se venčao u crkvi gde je kršten, a i njegov otac Zoran je tu primio svetu tajnu krštenja.

- Tako je. Baš mi je to bilo teško i emotivno. Ja o tome nisam htela da pričam na svadbi jer bih sigurno zaplakala. Htela sam i da ustanem i da pozdravim sve goste, ali bih počela da pričam o tome i rasplakala bih se.

Šta bi otac Zoran poručio Mirku na taj dan?

- Rekao bi mu da je ponosan na njega, kao i ja.

Šta si im poklonila za svadbu?

- Ne bih o tome. Sve u životu sam dala deci i tako će biti i ubuduće.

Gde će Bojana i Mirko na medeni mesec?

- To ne znam. Planiraju svakako. Idu oni stalno negde. I ne pričaju mi, samo mi kažu dva dana ranije da putuju.

U medijima se podigla prašina nakon venčanja kad se saznalo da je Mirkov venčani kum Nikola Buha bio godinu dana u kućnom zatvoru zbog pištolja.

- To su Mirkove stvari i izbor. U to se ne mešam. Ja znam da je Nikola dobar dečko.

Čuo sam da su se Mirko i Bojana razboleli nakon slavlja?

- Bili su prehlađeni, grlo i nos, stomačni virus. Stiglo ih sve od stresa i umora. Ništa strašno.

Da li si zamerila Ceci što nije došla na svadbu?

- Zvala me je. Čestitala mi je. Bila je umorna, imala je nastup. Bili su Anastasija i Veljko. To je bitno, oni su njihova generacija, njihovo društvo. Ja Cecu razumem, i mene uhvati muka kad treba negde da idem. Radujem se kad stignem tamo, ali dok se spremim i stignem tamo, to je haos.

Imaš li želju da se oprobaš opet u rijalitiju?

- Ne znam. Nekad mi dođe da uletim tamo. "Farma" je bila posebna priča, za razliku od "Zadruge". Često gledam te snimke. Tamo sam bila ono što sam ja. Samo bih sada znala da odgovorim svakome ko me napadne.

Malo-malo pa te potkači Vesna Rivas. Da li si joj oprostila?

- Ne mislim uopšte o njoj. Sve je to prošlo. Svako se bori za svoje parče hleba kako zna i ume, pa tako i ona. Ja ne znam da budem bezobrazna kao ona.

Izvor: Kurir.rs
Foto: miresijan/Instagram

Pogledajte još