Estradne radnice kao elitne prostitutke

Kako piše "Press" jedan od lanaca prostitucije kojim je iz Zagreba upravljao bivši maser Košarkaškog saveza SFRJ Nebojša Perunović Pančo je presečen. Prema saznanjima ovog lista ovo je samo jedan od desetak lanaca prostitucije.

List naglašava da samo u Srbiji trenutno funkcionišu najmanje tri lanca organizovane prostitucije za takozvane VIP klijente. Njima se podvode pevačice, glumice, voditeljke, a cene su od 1.000 do 5.000 evra.

Devojke iz Srbije su među najtraženijim i najskupljim u regionu, zajedno sa Ruskinjama, Ukrajinkama, Moldavkama i Rumunkama. U prilog tome ide i činjenica da sin jednog hrvatskog industrijalca često dolazi u Beograd samo da bi iznajmio eskort dame, pre svega pevačice.

Orgije, ali i intimni susreti udvoje sa biznismenima, sportistima, lekarima, advokatima, političarima, ali i kriminalcima organizuju se na šest glavnih lokacija u Beogradu i jednoj u Novom Sadu.

Prema saznanjima Pressa, u Beogradu se ordinira u Hilandarskoj ulici, kafiću na Banjici, nedaleko od VMA, otmenoj kući na Bežanijskoj kosi, klubovima zatvorenog tipa u ulici Kralja Petra i Glavnoj ulici u Zemunu, u restoranu u ulici Svetozara Markovića, koji se posle ponoći zaključava i pretvara u seks-klub za odabrane.

U poslednje vreme naročito je popularan i salaš nadomak Novog Sada, jer je daleko od znatiželjnih očiju. Česta su i gostovanja po Hrvatskom i Crnogorskom primorju, pod "maskom" estradnih nastupa.

(old_image)

Pogledajte još