NE ULAZITE U RASPRAVU SA NJIMA: Ko su najveće svađalice Zodijaka?

Pokušajte da izbegavate svađe sa ovim znakovima, jer može da bude haosa...

Ovan

Ovan voli da preteruje i pravi se da je nedodirljiv i čvrst, ali u stvarnosti je vrlo osetljiv. Razlog zašto se često misli kako Ovnovi spadaju u manje emocionalne znakove jeste to što oni svoju povređenost ispoljavaju kroz ljutnju, a ne tugu kao neki od "nežnijih" znakova.

Drama ovde nastaje kombinacijom te dve komponente. U prevodu, ako povredite Ovna, spremite se na velike svađe, javne scene i prozivke.

Rak

Ovnova suštinska suprotnost u načinu pokazivanja povređenosti je Rak koji se smatra najnežnijim i najemotivnijim znakom. Rak neće vikati, on će plakati i zatvoriti se u sebe pre nego što uopšte objasni o čemu je reč i šta je izazvalo njegovu reakciju.

Takvo ponašanje zna da bude dosta frustrirajuće pa, ako se upuštate u bliski odnos s Rakom, dobro se naoružajte strpljenjem, posebno zato što će bilo kakve prozivke ili agresivnost u tom trenu samo pogoršati njegovu reakciju.

Devica

Devica u svom perfekcionističkom stanju uma ne može da podnese greške i loše poteze. Opsednuta redom, kontrolom i time da sve bude tačno na svome mestu, i najmanja sitnica van okvira od Device će vam doneti haos, a njoj praktičko izazvati "meltdown".

Ako niste osoba orentisana na detalje i više gledate širu sliku, pripremite se za mnogo neočekivanih i iznenadnih napada u bliskom odnosu s Devicom.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još