BILA SAM TUŽNA I LJUTA: Dea Đurđević iskreno o ocu sa kojim nema komunikaciju

Voditeljka Dea Đurđević u emisiji "Na terapiji na Slavicom Đukić Dejanović" po prvi put otkrila je sve o odnosu sa ocem, sa kojim nema komunikaciju, kao i pokojnom deki koji joj mnogo nedostaje.

Naime, Dea otkriva da joj je deka, pored njene mame, bio najveći oslonac u životu, zbog čega njegovu smrt i dalje nije prebolela.

- Tokom studiranja desila mi se nesreća da mi deka premine. Užasno sam to doživela, još uvek njegovu smrt nisam preživela kako treba da je preživim. On je osoba koju sam uvek prvu zvala za savet, sa njim sam volela da razgovaram - ispričala je voditeljka.

Sa bolom u glasu, priseća se i njihovog malog rituala - kladionice.

- Poslednjih nekoliko godina njegovog života on je bio slep zbog dijabetesa, ja sam mu čitala novine i sportsku kladionicu. Igrali smo kladionicu svakog vikenda za mali novac, nismo bili kockari već nam je to bila zabava - prisetila se Dea.

- Kada bismo nešto dobili, onda bismo to opet ulagali u sledeće utakmice. Ja sam mu prenosila utakmice, i danas kad sretnem kolege sportske novinare kažem im da prenose utakmice, a ne šta je neko od sportista u horoskopu. Sve mi je to posle nedostajalo - rekla je Dea.

Dea se osvrnula i na svog oca sa kojim nema kontakt.

- Nije mi bilo svejedno. Prvo sam bila ljuta, onda sam bila tužna, a na kraju to preboliš. Čitala sam mnogo, tako sam prebolela. Čitala sam dosta o psihologiji i negde samu sebe sam ubedila da je to trebalo da se desi i da iz svega nešto možeš da naučiš - ispričala je Dea.

Izvor: Blic.rs
Foto: deadjurdjevic_official/Instagram

Pogledajte još