TRI KLJUČNA RAZLOGA: Zašto se muškarci ne zaljubljuju u vas?

Kada ste poslednji put dobili ljubavnu poruku od momka? Problem mnogih muškaraca trenutno je taj što se jednostavno više ne zaljubljuju.

Ali, znajući zašto će to promeniti vaš ljubavni život, postoje neke stvari koje će održavati vatru u vašoj vezi. Tri su razloga zašto mnogi muškarci vrlo brzo prestanu da budu zaljubljeni.

1. Prerano ulazite u intimne odnose

Suprotno onome što neki veruju, muškarci se obično ne zaljubljuju kada imaju odnos. Prijateljstvo je često najbolje izgraditi, pre nego što se prepustite intimnim trenucima. Da bi se čovek zaljubio u vas, potrebno je prvo da vas upozna kao osobu.

2. Ne dajete mu dovoljno vremena

Vreme vam daje priliku da procenite i steknete uvid u muškarca sa kojim se zabavljate. Putovanje ka zaljubljenosti zahteva vreme. Vezu čine ulaganje vremena i energije. Kada čovek uloži vreme da vas upozna, počinje da demonstrira svoj karakter. Usporavanje muškarca jedan je od najboljih načina da mu se pruži prilika da se zaljubi u vas. Podstaknite njegov entuzijazam, ali usporite brzinu.

3. Ne nudite mu prijateljstvo

Često nas navode da verujemo da su prijateljstvo i ljubav dve potpuno različite stvari. Ali jesu li? Može li vas čovek istinski voleti ako se sa vama nije sprijateljio? Prijateljstvo pokazuje karakter muškarca sa kojim ste. Da li se drži svojih obećanja i dogovora? Da li pokazuje integritet u svim aspektima svog života? Da li se prema vama odnosi zabrinuto i brine li o vašim osećanjima? Kada potcenimo važnost zaljubljivanja u nekoga ko pokazuje prijateljstvo, često smo šokirani kada naglo odu.

Obično nije nedostatak hemije segment koji završava loše zamišljenu vezu - to je nedostatak prijateljstva. Karakter je trajni kvalitet koji treba tražiti, pokazao se u prijateljstvu i ljubavi. Vreme je ono što čoveku daje motiv da se zaljubi u vas. Kada ovo shvatite, to će promeniti putanju vašeg ljubavnog života.

Razgovarajte o tome kako je proveo dan, nudite mu savete.

Prijateljstvo je jedan od najvećih pokazatelja da ćete se zaljubiti u pravu osobu. Ako neprestano sumnjate u karakter i pouzdanost čoveka sa kojim ste, obično ste sa pogrešnim čovekom. Muškarci se zaljubljuju kada od njih zahtevate da odvoje vreme da vas upoznaju i grade prijateljstvo sa vama.

Prijateljstvo je osnova vašeg blagostanja i bez njega se nijedan muškarac neće zaljubiti u vas dugoročno.

Izvor: Novi.ba
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.