SVADBA U FEBRUARU: Trudna devojka Amara Gileta Jašarspahića

Nakon jednogodišnje veze sa Mirelom, pevač i nekadašnji pobednik "Zvezda Granda", Amar Gile Jašarspahić otkrio je da očekuje prinovu.

Pevač već ima šestogodišnjeg sina Darisa iz prvog braka, a dolasku još jednog naslednika veoma se raduje.

- Osećaj je neopisiv kao i kod prvog deteta. Ja sam najsrećniji čovek na ovozemljaskoj kugli! - poručio je Gile i otkrio kako je njegov sin reagovao kada je čuo da će uskoro dobiti brata ili sestru.

- Bio sam malo skeptičan, plašio sam se kako će on da reaguje, da li će da se buni, da li će to dete da voli, ali kada je čuo, Daris je izjavio da bi voleo da dobije brata - rekao je folker i otkrio pol bebe.

- Iskren da budem priželjkivao sam žensko dete jer već imam sina, ali je muško. Daris je rekao da ako bude muško da će ga braniti u školi, tako da je srećom muško i mislim da i on jedva čeka da dođe na svet - istakao je ponosno pevač koji je već smislio ime za naslednika.

- Nešto smo pričali, imamo nekoliko imena u opticaju. Meni se svidelo Arijan, ali videćemo još. Najmanje se ja pitam - priznao je on.

Iako je planirao da naredne godine ozvaniči vezu sa Mirelom, zbog prinove, do svadbe će doći mnogo ranije, a za Grand je otkrio i kako će izgledati veselje.

- Sofra će da svira, bez njega neću da se ženim. Voleo bih da mi peva Saša Matić! Mislim da će svadba inače biti u februaru... Još ne znam, nisam siguran da li će biti veliko slavlje. Mada mislim da će biti manji krug ljudi, oko pedesetak - otkrio je Amar.

Izvor: Grand.nova.rs
Foto: amargileofficial/Instagram

Pogledajte još