Imaš novu vezu... kako da prvi seks bude fenomenalan?

Kako da se postaviš, da ti ona ne kaže nešto u stilu: "Bilo mi je lepo ali...."

1. Pravilo “tri dana”...

... nije baš pouzdano. Većina od anketiranih žena, rekla je da čeka osam ili više dana dok ne spava prvi put sa dečkom. Kada je žena spremna ona će to to nagovestiti.

Zeleno svetlo za tebe: Kada ona stvara potpunu privatnost za vas dvoje.Pozvala te je na večeru i nagovestila da joj je cimerke van grada.

2. Kupi je poljupcima

Mnogo poljubaca uveriće je da ti nije stalo samo do seksa. Samo jedna od sedam žena će razmotriti da spava sa tobom ako preskočiš ovaj bogati uvodni deo. Dve trećine žena je završilo vezu posle prvog poljupca, (možete zamisliti iz kojih razloga).Sočni meki poljubci i blago sisanje usana, to se preporučuje

3. Polako se spuštaj

Ljubi je najmanje 15 minuta.Većini žena je potrebno oko 8 minta maženja dok ne požele da joj dodirnete klitoris, kažu američki seksolozi. Nežno je milujte po kukovima i između nogu.

4. Koristi svoju glavu

Ako primetiš da te ohrabruje, nastavi. Oko 52 odsto anketiranih žena reklo je da želi da mušakarac "tamo dole" provede oko 15 minuta.

5. Glavni događaj

U ovoj ekskluzivnoj anketi većina žena ( 38 odsto) rekla je da je od 10 do 20 minuta seksualnog odnosa sve što žele. Kamasutru ostavite na polici.Više od polovine žena želi da zadrži miran položaj u početku. Zato je najbolje da ona leži na leđima sa blago povijenim kolenima

6.Nadogradite kraj

Tvoje ponašanje bi trebalo da je uveri da ovo nije šema za jednu noć, zato počnite sa očiglednim, maženje! Oko 56 % žena želi oko 20 minuta bliskosti. Ne moraš mnogo da se iscimaš.Čak i samo uzimanje njene ruke je dovoljno da se postigne poenta.Telefonski poziv sledećeg dana želi gotovo svaka žena!

Pogledajte još