NA RAZLIČITE NAČINE ISKAZUJU LJUTNJU I BES: Kako se svađaju znaci Zodijaka?

Sve osobe se u nekom trenutku u životu upuste u svađu. Svaki od horoskopskih znakova drugačije se svađa. Pročitajte na koji način se osobe koje poznajete raspravljaju i kako iskazuju ljutnju i bes.

Ovan

Glasni su, strastveni, vatreni i ratoborni, ali nisu zlonamerni niti željni svađe. Rasprave su velike, ali kratkotrajne i obično su spremni da brzo krenu dalje.

Bik

Sposobni su da stvore hladnu, neprobojnu tišinu koja može trajati godinama, protiv onih za koje smatraju da su im učinili nepravdu ili ih izneverili. Nisu zli, niti užasni, i treba im puno vremena da dosegnu tačku ključanja, ali kada se to dogodi, zaista postaju besni i ljuti. Nakon toga, nastaje samo hladna tišina. Mogu otpisati druge lakše od većine.

Blizanci

Nekako uživaju u svađi i to je vrlo često ono što im se mota po glavi. Drugi često moraju dvaput da razmisle pre nego što ih napadnu verbalno, jer su brze, iscrpljujuće i pametne osobe koje govore sve pametne stvari. Drugima se svađa s njima čini se kao da im neko drži lekciju.

Rak

Vole da prećute svoje prave misli i osećanja, češće nego što će nešto reći, ali ako ih neko dovede do te mere da polude, onda će mu zaista i reći sve što misle. U deset minuta mogu proći kroz deset različitih raspoloženja. Tako često znaju da zbune i osobu s kojom se svađaju.

Lav

Vole da budu voljeni i da se sviđaju svima, pa su uvek šokirani što se neko protivi ili se ne slaže s njima i to vređa njihove osećaje. Povređeni Lavovi napadaju i besne. Ako su uznemireni, to će i uzvratiti. Ali onda, poput tipično vatrenog znaka, ljutnja ih prođe i ponovo žele da budu prijatelji.

Devica

Rasprava sa ovim znakoma može da vm se čini kao izdržavanje dugotrajne sudske rasprave, gde vam oni iznose precizne I strukturisane argumente. Svađa s njima može zaista biti iscrpljujuća jer nikada ne zaboravljaju greške i napadaju sve nedoslednosti. Ne vole emocionalne ispade, pa samo iznose činjenice i prigovore.

Vaga

Vage mrze sukobe i konflikte. Oni su majstori taktika i diplomatije, i mogu učiniti da svađa izgleda kao da ste upravo imali prijateljski, ili neki prijatni razgovor, a istina je zapravo potpuno drugačija.

Škorpija

Treba izbegavati svađu sa ovim znakom. Škorpije će se poslužiti svim potrebnim sredstvima kako bi pobedili u svađi, odnosno kako bi oni bili u pravu. Njihova žudnja za osvetom je velika. Legendarna je njihova sposobnost da igraju strpljivo i čekaju pravi trenutak za napad. Mogu biti zaista nemilosrdni i okrutni.

Strelac

Strelčevi su prirodni filozofi, pa se većina njihovih argumenata može činiti ideološkim ili racionalnim. Svađaju se, kao što rade i sve drugo, sa entuzijazmom, čineći to ponekad prilično zabavnim.

Jarac

Ako njihov govor postane suzdržan i hladan, onda ih je neko verovatno razljutio, a tišina je smrtonosna. Jarčevi su jako osetljivi i uzimaju stvari k srcu, do srži. Zafrkancija nije dobra ideja jer ih šala na račun njihovih mana ili osobina neće nasmejati. Zamerke mogu trajati godinama, i oni zaista nikada ne zaboravljaju i ne opraštaju.

Vodolija

Poprilično uživaju u verbalnom prepucavanju i svađi. Oni uvek mogu pronaći širu sliku, istinu ili radikalnu opciju na koju niste računali. Vodolije su veliki mislioci i svađaju se na velik način.

Ribe

Ribe će verovatno plakati tokom svađe jer stvarno ne vole loše vibracije, stres ili sukobe. Mogli bi pristati na sve kako bi to prestalo. Ali, oni pamte i ostaviće trag na vašem karakteru zbog čega ćete se na kraju osećati loše zbog sebe. Ribe će vaš osuđivati zbog vašeg lošeg ponašanja i nekako vam nametnuti osećaj krivice koji ne želite, piše Metro.

Izvor: Prva.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još