KOJA NIJANSA ĆE VAM DONETI NOVAC? Izaberite boju novčanika prema vašem horoskopskom znaku

Po feng šuiju, novčanik bi trebalo da bude crvene boje jer se tako privlači novac, a šta kažu astrolozi? Po njihovom mišljenju, crvena nije univerzalno rešenje za svaki znak Zodijaka. Neko će prizvati priliv novca i sprečiti "odlazak" postojećeg plavom bojom, a za nekog je zelena srećna...

Pročitajte u kojoj boji bi svaki horoskopski znak trebalo da ima novčanik da bi postigao uspeh na poslu i u drugim sferama, a koja boja će im doneti novac...

Ovan

Braon novčanici su najpogodniji za Ovna. Astrolozi kažu da je ova nijanska ključna da "parice stalno kaplju"...

Bik

Saveti astrologa za Bika su da nabavi zeleni novčanik! Ovo je najčešće boja novca, obično je imaju velike monete i zato se savetuje. Pogodna je za skupljanje i domaće i stranih valuta!

Blizanci

Blizanci će uvek imati sreće u poslu ako kupe sivi novčanik. Žene ovog znaka mogu da budu "slobodnije" i uzmu onaj srebrne boje. Uz ovakvu boju nikada neće imati problema na kraju meseca.

Rak

Rakovi će privući bogatstvo i prosperitet u životu ako odaberu novčanik u svim nijansama plave, a za njih je povoljan i beli.

Lav

Za Lavove je najbolje da imaju novčanike u crvenoj boji i to od prave kože. Ako želite da imate mnogo novca - ne štedite na skupom novčaniku.

Devica

I Devicama se preporučuje da biraju novčanik od prave kože, nikako od materijala. Idealne boje za njih su crna ili braon.

Vaga

Vagama koje uvek streme harmoniji preporučuje se da investiraju u novčanik plave ili braon boje.

Škorpija

Bogate i moćne Škorpije napraviće najbolji odabir ako pazare crveni ili žuti novčanik. Neće imati problema sa parama!

Strelac

Ovaj znak može da očekuje da ga novac prati u stopu ako odabere tamnoplavi novčanik.

Jarac

Skromnim Jarčevima se preporučuje da biraju novčanike klasičnog oblika i veličina, a najviše sreće doneće im oni u crnoj i sivoj boji.

Vodolija

Znak koji je poznat po tome da je sklon rizicima, najbolje bi bilo da nabavi novčanik bele ili sive boje.

Ribe

Romantične Ribe da bi privukle sreću u poslu, trebalo bi da kupe novčanik nežnoplave boje.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još