SLOMLJENO MI JE SRCE, BOLI PREVIŠE: Virdžinija Mihajlović dirljivim rečima i porodičnim fotografijama oprostila se od oca Siniše

Proslavljeni fudbaler Siniša Mihajlović borio se protiv leukemije od jula 2019. godine, a juče je preminuo u 54. godini života. Nekadašnji fudbaler "Vojvodine", "Crvene zvezde", te brojnih italijanskih prvoligaša tri i po godine pokušavao je da pobedi opaku bolest. Trener "Bolonje" iz Italije, izgubio je ovu najtežu borbu, a najveću podršku tokom lečenja pružali su mu supruga i petoro dece.

Nakon Sinišine supruge Arijane i ćerke Viktorije, na svom profilu na društvenoj mreži Instagram oglasila se i njegova mlađa ćerka Virdžinija, koja se dirljivom porukom i brojnim porodičnim fotografijama oprostila od oca.

- Teško je tata. Teško je. U ovom trenutku ogromne patnje treba mi samo tvoj zagrljaj. Ne bilo kakav zagrljaj, nego tvoj. Pomešan sa tvojim parfemom, koji je, kao i tvoja duša, ostao da lebdi. I svako ko te poznaje, zna na šta mislim. Nemoguće je prihvatiti sve ovo, ali nalazim snagu u neizmernoj ljubavi koju si mi pružio u ovim godinama zajedničkog života, toliko snažnoj da će me pratiti do kraja mojih dana. Nakon što sam otkrila tvoju sudbinu, zahvaljujem ti što si bio sa mnom ovih godina, u kojima si mi dao sve, sve što je otac mogao dati ćerki, zaista mnogo više. Voleo si me neizmerno, svom snagom koju si imao. Zaštitio si me od svega, svakoga i svačega. I previše. Previše za mene. Previše za nas. Previše za sve. Moje srce je danas slomljeno, razbijeno. U duši mi je gore, i ne mogu da pričam o svom super heroju, za mene si moj tata. Previše boli, previše. Volim te tata, uvek, uvek, uvek. Vikaću ti to svakog dana, uverena da će moj vapaj tamo dopreti. Nikada se nećemo razdvojiti. Zdravo tata, moja velika i neizmerna ljubavi. Obećaj mi da ćeš mi se javiti, i dalje si mi toliko potreban - napisala je Virdžinija.

Na većini fotografija može se videti Siniša koji uživa u prvoj godini života svoje unuke Violante koju je njegova mlađa ćerka rodila i na taj način mu pružila priliku da se ostvari i u ulozi dede. Takođe, među porodičnim slikama, našla se i jedna iz bolničke postelje na kojoj se može videti kako Virdžinija svog oca drži za ruku.

Foto: virgimih/Instagram
Foto: virgimih/Instagram
Foto: virgimih/Instagram
Foto: virgimih/Instagram
Foto: virgimih/Instagram

Autor: Nadlanu.com
Foto: virgimih/Instagram

Pogledajte još