Revija "Women'Secret"

Robna marka "Women'Secret", na predstavljanju najnovije kolekcije donjeg veša, kupaćih kostima i pižama za proleće/leto 08, okupila je veliki broj ljubitelja dobro izvajanih tela. Da ni rublje više nije tabu tema pokazala je dupke puna Kristalna dvorana hotela "Hajat", gde niko nije tražio mesto da sedne, jer se sve mnogo bolje videlo s visine.

Kreatoriski tim predstavio je mnogo više od prepoznatljivog ženskog veša. Videli smo jednodelne i dvodelne kupaće kostime, pižame, spavaćice, aksesoar u vidu japanki, papuča, torbi za plažu, marama... Lepo dizajniran, kvalitetan i udoban donji veš sastavni je deo spoljašnjeg izgleda moderne žene. U stvari, ona ga, u želji da naglasi senzualnost i nesputanost, koristi kao jedan od glavnih aduta svog stila. Prisutni su prvo uživali u kolekcijama donjeg veša i pižama.

“Holidays” je osvežavajuća kolekcija inspirisana duhom praznika. Ženstvena je i udobna, s kratkim kapri pantalonama, majicama na bretele i bez rukava u crvenim, plavim i belim tonovima u tradicionalnim dezenima, od prirodnih materijala - pamuka ili lana. “Ladybird” je kolekcija bazirana na bubamarinoj šari. Ovaj lajtmotiv se, postavljajući prirodne boje - crnu crvenu i belu - na pamuk i elastin, igra slobodom koja je u kolekciju predstavljena prugama u dve nijanse, običnim tonovima i postavljanjem bubamara u određene pozicije. "Hot Secret" će vas učiniti zavodljivom, senzualnom, privlačnom, mistično elegantnom, sofisticiranom i šarmantnom. Letnje boje zanosno uvode umetnost izraza prirode u dinamično razigravanje pokreta ženskog tela.

Kolekcija kupaćih kostima

"Me" je ultraženstvena i šik kolekcija. Jednostavnost osnovnih boja - bele, crne i crvene - kreće se ka srebrnoj, s akcentom na gvožđu. “Navy” je linija kupaćih kostima s klasičnim mornarskim prugama, plavim ili crvenim, uz detalje i mikroštampu s motivima trešnjica. “Apache” naglašava egzotični doživljaj geometrijskim oblicima i heklanim detaljima, u toplim bojama i s delikatnim krajnjim nijansama. Bikini u višestrukim kombinacijama i crni jednodelni komad sa seksi dekolteom, u kombinaciji sa ženstvenom odećom za plažu i aksesoarima. “Tribal” je vrhunac “plemenske” energije - bikini i ultramladalački kupaći kostimi u jarkim bojama tirkiza ili zagorele narandžaste. “Patch” je linija inspirisana 70-im, uz prizvuk hipi ere. To su boemski i opušteni kostimi koji se odlikuju motivima sa zakrpama, heklani detaljima i sitnim cvećem koje se kupa u crvenim, tamnim i braon nijansama.

Šta reći na kraju, osim da su se prisutni dobro preznojili, valjda zbog letnjeg vremena i kupaćih kostima, pa su se užurbano preselili u foaje, na šampanjac i jagode.

Tekst: Jelena Antonijević
Foto: Marko Risović

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.