NEVOLJE U RAJU: Filip Car ponizio Aleksandru Nikolić pred zadrugarima (VIDEO)

Aleksandra Nikolić i Filip Car posvađali su se sinoć pred početak žurke, a on joj je zamerio jer se šminkala na krevetu na kojem je sedeo Marko Marković i svađala se sa Miljanom Vračevićem.

- Ja sam sebi dao za pravo da sednem na taj krevet jer sam video gde sediš. Hoćeš sad da te izn*pušavam k*rčinom kao što ja znam? - pitao je Car.

- Ne - rekla je Aleks.

- Ja sam rekao da toga nema, ako ima, ideš u 100 p*čki materini. Uzmeš šminku, ogledalce ili sedneš ovde, našminkaš se i sediš sa mnom. Sela si na krevet, Marković na krevetu, jedna rasprava, druga, potežeš priče. Danas kad su se svađali treba da kažeš da si dobra sa obojicom. Ja sam te čekao sat i po, a ti raspravljaš i kao došla: "Ćao, šta radite?", evo k*rac - pričao je Filip.

- Ti ovo kažeš jer sam te uhvatila kako sediš kod Milice - rekla je Nikolićeva.

- Pošto je to tvoj krevet večeras ćeš i da spavaš tamo, ako nećeš ja ću da spavam u spavaćoj sobi - pričao je Car.

- Ti samo to i čekaš. Ja nemam grešku prema tebi - urlala je Aleksandra.

- Sa mnom ne možeš da se preklapaš, niti želim, niti ću da ti dozvolim. Ja sam ti rekao da imaš svoj mir i gde da se šminkaš, ne treba da ideš po krevetima i da ulaziš u rasprave koje nisu tvoja stvar, pa niko ne može da ti zameri. Ja radim sve što mi se radi. Ako ne možeš da ispoštuješ reci mi, pa da znam na čemu sam sa tobom. Ako si u mogućnosti, što bi se Miljana šminkala u sobi, ako može u apartmanu? Ja sam dočekao tebe na vratima, pa da vidiš gde ću da sednem. Ako hoću 10 ću da ih izj*bem, ima topljenu čokoladu da ti napravim od mozga. Ako sam fin prema tebi, onda to poštuj. Ja da se objašnjavam o k*ravama koje jedva čekaju k*rac, dođem i rasturim od k*rca da me ceo život pamti. Ako neću to da radim, neću i ne želim. Ako ne možeš da ispoštuješ, reci mi - rekao je Filip.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još