DALA BI SVE DA SI NA MOM MESTU: Maja Marinković tvrdi da je Filip Car i dalje zaljubljen u nju, Aleksandra Nikolić je žestoko prozvala (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditeljka Dušica Jakovljević pročitala je pitanje za Nenada Macanovića Bebicu.

- Šta vidiš da postoji između Cara i Maje - glasilo je pitanje.

- Između Cara i Maje postoje emocije, koje on pokušava da sakrije, a Maja to ne krije. On je štipka za obraz u prolazu, kupovao je neki mir. Bilo je to pre dva dana - rekao je Bebica.

- Bebica komentariše, a čovek upalio sva četiri i vozi u rikverc. Kad onda tu za stolom? Sad kaže da imam neke emocije, a onda da kupujem mir. Pričao je jer sam ja počeo da pričam o njemu na drugačiji način. Gde je to dostojanstvo, muškost? Iz koje epruvete je on izašao? - rekao je Filip Car.

- Gde ponos dođe po svoje, tu ljubav kofere već pakuje - dobacila je Miljana Kulić.

- Sve može, ali ljubav ne može. Ostavio sam prostora za sve, može se desiti razgovor, rasprava, vređanje, zaje*ancija, i ništa više - rekao je Filip.

- Razlika između mene i Filipa je u tome što on to pokušava da sakrije, ja ne. On se godinama nafilovao što se rijalitija tiče. Malo pre je bilo ugašeno svetlo, obukla sam kupaći kostim, on prolazi, gleda i ne može da veruje. To su neke kvarne stvari - rekla je Maja Marinković.

- Jeste, jer vidim ženu u kupaćem kostimu, u januaru smo - rekao je Car.

- Evo to za Novu godinu, to jeste bilo. Znam i ja da ćušnem, ali ja priznam... Nije baš tako da ja potenciram. Što se uvek Maja spominje kao neko treće lice - rekla je Maja.

- Ja bih ostao sa njom u sobi da ja neke stvari radim, mi bežimo od ovoga - rekao je Car.

- Kod mene nema toga: "Kako on svira, tako ja da igram". Ja nikada neću biti kerić poslušni - rekla je Maja.

- Ti bi sve dala da si kerić i da si na mom mestu - dobacila je Aleksandra Nikolić Marinkovićevoj.

- Ako je ovo ljubav, ja ne želim da budem zaljubljena - rekla je Maja.

- Ja sam te uvredio kada si došla. Želiš da nametneš da mi je loša veza, da te volim. U čemu je problem s tobom? - rekao je Car.

- Miljani si poklonila parfem nakon moje i njene svađe - rekla je Aleks.

- To samo Maja misli i niko više. Majo preteruješ - dobacila je Zorica Marković.

- Ti i Bilal ste se meni popeli na glavu, ja vas onda razoružam za dva minuta i vratim se svom poslu - rekao je Car.

- Bebica je meni već juče pričao o tome na garnituri kako drugi vide neke stvari koje rade Filip i Zola, a kako ne vidimo Miljana i ja. Imam svađe sa svojim momkom, to je normalno. Ja Filipu verujem, ne verujem da gaji emocije prema njoj, da je štipa i nemam reakciju - rekla je Aleks.

- Ti si žena, žensko si. Ja razvijam model kako sa tobom. Ja kao sa kerom, bacim mu šniclu da me ne ugrize - rekao je Car.

- Vaša veza je ku*ac bez mene. Ja jesam luda, ali sam za vas Bog i batina - rekla je Maja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još